/Constanta/Magazin de geamuri

SC Glass Design Concept Srl

Str. Caraiman, Constanța, România

SC Glass Design Concept Srl
Magazin de geamuri
3.9
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J49+J9 Constanța, România
+40 746 800 472
glassdesignart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denis Ali
Denis Ali2 ani în urmă
Multumit de cum am decurs colaborarea cu ei. Atasez si o poza cu rezultatul final. Cu siguranta revin si cu alte comenzi pe viitor.
Nicusor Tipu
Nicusor Tipu2 ani în urmă
NEPROFESIONIȘTI SI NESERIOȘI!
NU OFERĂ GARANȚIE
AU PREȚURI FOARTE MARI PENTRU LUCRĂRI FOARTE PROASTE CALITATIV!
AnaMariaCtza
AnaMariaCtza2 ani în urmă
Cer avans fara sa ofere un bon fiscal. M-am deplasat eu pana la sediu pentu a obtine un bon fiscal sau macar o stampila pe contract (pentu ca avansul se da cand se iau masuratorile, cash, dar baiatul vine fara stampila pentru contract). Cand am ajuns la "sediu", mi s-a spus ca nu se gaseste stampila si ca au casa de marcat la reparat. Se oferea un "contract" semnat doar din pix. Intentionam sa revin sapt urmatoare pentru stampila (in speranta ca o vor gasi), mi s-a dat un raspuns sec ca daca nu semnez azi, sapt urm nu imi mai garanteaza 15-20 de zile lucratoare pt executie, ca o sa depaseasca si mai bine sa ma duc in alta parte (acest tip de serviciu clienti este oferit.."mai bine va duceti in alta parte"). Frumos, ce sa zic.
Stoica Marius
Stoica Marius2 ani în urmă
Nota 10 baieti, arata si ruleaza excelent. Recomand!!
360 degrees
360 degrees2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de colaborarea cu aceasta firma, am facut 2 cabine de dus si o placare cu sticla vopsita, profesionisti.

!!! Din pacate multi confunda aceasta firma cu Glass Paint care are sediul pe strada Interioara 3, Constanta. Am avut si eu neplacerea de a ajunge acolo si dupa aproape 3 luni am reusit cu greu sa imi recuperez avansul, produsul nu cred ca il aveam din partea lor nici pana acum. !!!
Cosmin Petrescu
Cosmin Petrescu2 ani în urmă
Eu am comadat un paravan pentru cada si o usa glisanta de la ei, de la masuratori si pana au venit cu acestea a durat aproximativ 3 sapt, asa cum mi-au si spus la masuratori. Sunt foarte multumit de produsele livrate si de modul in care s-a facut montajul. Va multumesc!
Razvan Olteanu
Razvan Olteanu2 ani în urmă
Firma foarte neserioasa după ce am platit avansul și mi sa spus că va dura 2 - 3 săptămâni și suntem în a 5 fara nici un semn, ba din contră nici nu răspund la telefon. Se poate întâmpla să întârzi sau sa fie probleme dar macar anunțați clientul.
Catalina Dospinescu
Catalina Dospinescu2 ani în urmă
Comanda livrata la timp, echipa a fost foarte prompta in a-mi raspunde la toate cerintele.Cabina de dus a fost montata cu succes si sunt foarte multumita! Recomand!
Locații recomandate