/Bucuresti/Magazin de geamuri

Starbucks - Hanul Manuc

Str. Franceză 62, București 030167, România

Starbucks - Hanul Manuc
Magazin de geamuri
4.3
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H2+PQ București, România
+40 754 051 752
starbucksromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Octav Cobzareanu
Octav Cobzareanu2 ani în urmă
Am cerut un sandwich cu omleta si l-am vrut rece. Painea era inghetata, mi l-a incalzit baiatul, dar omleta tot inghetata a ramas.
Andreea Tanasa
Andreea Tanasa2 ani în urmă
Angajații de aici îți strica toată dispoziția, mai ales angajata a carei nume este Beatrice, o femeie bruneta. Te servește cu scârbă si are un ton al vocii groaznic cand vorbește cu clientii. Oribila servire.
Corina Florea
Corina Florea2 ani în urmă
Preturile pot fi vizualizate de oricine cu o simpla cautare pe internet, dar curatenia lasă de dorit. Este praf pe balustrade , acolo unde nu au ajuns clienții sa le stearga cu propriile haine , in timp ce-si serveau consumatia
Andreea Simona Anghel
Andreea Simona Anghel2 ani în urmă
Produsele sunt mereu bune insa curățenia cam lasa de doriți, toaletele cel puțin sunt infecte parca sunt parasite iar mesele sunt foarte murdare daca nu ai cu ce sa îți cureți singur mai bine îți cumperi la pachet.
Robert Chifor
Robert Chifor2 ani în urmă
Traditional Starbucks. Am baut o cafea cu lapte. Prea mult lapte. Preturi cam maricele.
Cristian Radu
Cristian Radu2 ani în urmă
Locatia foarte frumoasa, personal prietenos, insa in cadrul ultimelor vizite, nu am putut achizitiona cafea sau bauturi cu cafea, ci doar bauturi cu aroma de cafea, intrucat mi s-a spus ca nu mai au cafea pentru americano si imi pot face doar produse si cu lapte. La achizitia unui capucino, am primit lapte simplu, fara aroma de cafea, aspect care s-a intamplat de mai multe ori.
R aluca
R aluca2 ani în urmă
Super ok si draguta locatia. Personalul f de treaba si si au luat din timp sa mi explice despre o promotie. Nice overall, desi uneori tinde sa devina aglomerat, dar nu iesit din comun. Ultima oara baia nu era chiar in cea mai curata stare, dar poate am prins eu o zi mai proasta.
Roxana Frunza
Roxana Frunza2 ani în urmă
La Starbucks-ul de langa hanul lui manuc, domnișoara care prepara cafeaua, Beti scria pe ecuson ca o cheamă, a fost foarte deranjată și supărată când am întrebat-o dacă la caramel frapuccino nu se mai pune caramel in interiorul paharului. O atitudine foarte urâtă și recalcitranta a domnișoarei....
Locații recomandate