/Bucuresti/Magazin de geamuri

Geamuri Oglinzi Rame Tablouri

Strada Nerva Traian 16, București 031046, România

Geamuri Oglinzi Rame Tablouri
Magazin de geamuri
4.6
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C497+JR București, România
+40 744 911 679
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Agachi
Adrian Agachi2 ani în urmă
Am inramat 2 tablouri beneficiind de sfaturile si sugestiile unor oameni cu adevarat priceputi si cu un comportament de exceptie in raport cuasteptarile oricarui client. Multumesc mult domnilor Lucian si Costel. Recomand cu toata increderea pentru oricine care vrea sa beneficieze de material si servicii de calitate in acest domeniu
Mat Enver
Mat Enver2 ani în urmă
Am comandat un geam cu canturi finisate la masina (le-am adus si un geam exemplu identic) mi s-a spus ca se poate face identic… l-am ridicat cu canturi semifinisate la ceva banda abraziva, nici pe aparoape de cel pe care l-am adus ca exemplu. In aceste conditii, tot domnul de acolo s-a suparat ca am aceste “pretentii” si a inceput cu teatru, ca sa las geamul daca nu imi convine ca pe el nu il intereseaza.
Geamul avea 4 gauri simple, m-a costat 6lei o gaura in geam, mentionez ca geamul avea o dimensiune de foaie A4 si m-a costat 45lei in total.
Un comportament care lasa de dorit fata de client.
Mihaela Cozarescu
Mihaela Cozarescu2 ani în urmă
Nu atat locatia , cat serviciul , arta si priceperea celui care o deține. L-am urmat , dupa ce si-a schimbat , adresa, din Piata Norilor
Pante limon
Pante limon4 ani în urmă
A fost ok. Patronul este serviabil, oferă sugestii la alegerea unei rame, poate corecta un tablou pictat în caz că este puțin deteriorat, inainte să fie înarmat. Dar și prețul este ca peste tot, pe măsură. Dar macar știi că dai și iti face treabă bună. Locația are si cateva locuri de parcare, ceea ce e bine, daca vii cu ceva mai voluminos la înarmat.
Mihail Hreniuc
Mihail Hreniuc2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestui domn pentru a înlocui sticla de la o măsuță de cafea și, ca urmare a acestei experiențe, îl recomand oricui are nevoie. I-am descris ceea ce vreau și mi-a explicat cu detalii tot ce era nevoie, mi-a spus cât costă și pentru fiecare fracțiune din sumă mi-a arătat de la ce vine (prețul sticlei, găurile etc.). În plus, mi-a zis de la bun început cât durează și de ce și mi-a oferit o alternativă în a face doar la el, fără a mai trimite în fabrică, în același timp spunându-mi care e diferența (că nu vor mai fi acele colțuri rotunjite). De asemenea, cât a zis că durează, atât a durat. Am primit SMS de informare în ziua în care mi s-a spus că voi primi. Pe scurt, servicii de calitate, preț bun, seriozitate și promptitudine! Recomand cu căldură!
GegeInWonder Land
GegeInWonder Land2 ani în urmă
Am inramat azi un tablou string art din lemn in forma de hexagon la atelierul domnilor si pot spune ca a fost o misiune destul de dificila deoarece lucrarea era destul de fragila iar marginile erau neuniforme. Acum arata perfect. 5 stele se din partea mea pentru profesionalism si viteza de lucru(tabloul a fost gata in cateva ore). +++ inca 5 stele pentru agatatoarea super rezistenta (au montat un sistem de agatat pe care nu l-am mai vazut pana acum). Multumesc mult si mai revin si cu alte lucrari!
Ana-Luiza Gheorghiu
Ana-Luiza Gheorghiu2 ani în urmă
Amabilitate și profesionalism în îndrumarea alegerii celei mai potrivite rame pt. tabloul adus la inramare. Execuție de excepție a lucrării. Felicitari !
Manuela Badoiu
Manuela Badoiu2 ani în urmă
Este locul ideal pentru a inrama un tablou, preturi sunt accesibile. Aici gasesti amabilitate si alegerea perfecta a ramelor in functie de tematica.
Locații recomandate