/Bucuresti/Magazin de geamuri

USHA.RO.

Șoseaua Colentina 367, București, România

USHA.RO.
Magazin de geamuri
3.6
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5F3+57 București, România
+40 761 625 900
usha.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roman Hamed
Roman Hamed4 ani în urmă
marfa slab calitativ, termen livrare nerespectat, termen montaj nerespectat si vorba multa. verificati atent marfa adusa si fiti atenti ca montajul sa se efectueze in aceasi zi si cel mai important sa nu le dati toti banii asa cum insistent solicita.
Ioana Iscu
Ioana Iscu4 ani în urmă
Am achiziționat o ușa din acest magazin, iar domnii care au montat-o au fost amabili și profesioniști, au făcut puține stricăciuni la pereți încât sa repar ușor și chiar au curățat după dânșii.
Vasiliu Paul
Vasiliu Paul4 ani în urmă
Iti rezolva problemele ok. Nu este top dsr intr-o clasa medie raspunde cerintelor.
Eugen Valentin DINU
Eugen Valentin DINU4 ani în urmă
Magazin inchis la ora 3, fara un numar de telefon...
Bogdan Benea
Bogdan Benea4 ani în urmă
Foarte serviabili dar vând doar uși standard
Service Laptop Calculator Sector 3
Service Laptop Calculator Sector 35 ani în urmă
Am comandat de la ei o usa metalica in regim de urgenta (nevasta-mea era gravida si putea pleca spre spital in orice moment, iar usa veche nu se mai putea inchide deloc, fiind avariata de mine deoarece se blocase iremediabil). Fiind sambata, aveau program scurt, pana la ora 14. La ora 10:30 am comandat usa, explicandu-le situatia speciala in care ne aflam si nevoia urgenta de a ni se monta o usa cat de rapid posibil. Au inteles, si au facut in asa fel, incat la ora 14:30 deja aveam usa noua montata, si reglata. Deci acord 5 stele, cu multumirile de rigoare si felicitarile pentru modul in care dansii stiu sa faca o afacere, cu atentie la detalii si la cererea clientului. Nota 10 si echipei de montaj, formata dintr-un domn si o doamna, civilizati, cu bun-simt si meseriasi de top. Bravo Usha.ro !
Dumitru Ionescu
Dumitru Ionescu5 ani în urmă
Reclama ascunde realitatea in acest caz. Pe site au de toate, in magazin puține..
Doina Ionescu
Doina Ionescu2 ani în urmă
Usi standard, doar cu 1 pervaz. Daca soliciti 2 perveze nici o problema ( asta in magazin, cand comanzi). La fata locului, echipa de montaj nu pune pervazul pe interior pe motiv ca peretele e prea gros. Deci e vina mea ca si client; posibil trebuia mai intai sa montez usa cu toc si pervaz dublu si abia apoi sa construiesc si camera in jurul usii. Total nemultumita...intre perete si toc e o distanta mare. Nici macar la exteriorul usii nu au folosit sufiecienta spuma de umplere. Regret profund ca am fost atrasa de pretul scazut! NU MERITA! NU RECOMAND ( nici la dusmani).
Locații recomandate