/Bihor/Magazin de geamuri

Brico Depot

Calea Aradului 62, Oradea 410223, România

Brico Depot
Magazin de geamuri
4.3
588 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WV4+P7 Oradea, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Eu
Eu2 ani în urmă
Foarte acceptabil din punct de vedere al preturilor. Nu găsești chiar orice la ei (comparativ cu Dedeman), dar oricum, dacă le găsești, sunt mult mai ieftine decât la Dedeman. Un singur aspect nu l-am înțeles niciodata: de ce diferă prețul față de Brico-ul din Nufărul!?!? Parcă nu ar fi tot același lanț de magazin!!!
Razvi Sabau
Razvi Sabau2 ani în urmă
Buna ziua, dezamăgire totală cu banii in buzunar nu am reușit sa cumpăr nimic din magazinul dvs. Din păcate am mers la concurenta, am dorit lambriuri iar angajatul nu a vrut sa imi faca livrarea m-a trimis după cărucior afară, si sa imi incarc eu iar aceasta fraza a repetat o de 4,5 ori , si i-am explicat va fi cu livrare, pe el nu il interesează ce si cum, eu imi incarc si cam atata. un obraznic in loc sa faca un bon livrare cu lambriurile acelea probabil i-am deranjat de la vorbitul la telefon ...trist ! Si chiar aveați cel mai bun preț.
Angela Corbuț
Angela Corbuț4 ani în urmă
Un magazin de bricolaj bine aprovizionat, cu produse la preturi bune și personalul amabil. De obicei nu este aglomerat. Localizarea este buna și ușor accesibila cu mașina; pe jos nu este accesibila. În lipsa masinii personale, se poate ajunge cu bus-ul care merge la Era Shoping Park. Este lângă centura orașului, într-o zona cu multe locații comerciale.
Robert Zsisku
Robert Zsisku2 ani în urmă
Ieri 20.02.2022 am mers la Brico Depot Oradea sa cumpar gresie. Am intrat cu cosul 4 angajati la un loc stateau la povesti si nici macar nu ii interesa sa vina vreo unul sa ma I intrebe daca vreau ajutor. Am mers la ei i-am intrebat cum se procedeaza daca imi aduce gresie din depozit sau trebuie incarcat din cele expuse si am zis de cat am nevoie14 cutii,intre timp am sunat mesterul sa intreb daca sigur imi ajunge gresia care am cerut-o . Pe cand am vorbit doi dintre cei patru au incarcat 13 cutii de gresie si am zis ca lipseste o cutie . A inceput unul dintre ei sa ma ia la rost ca eu stau pe telefon si ei trebuie sa incarce ! Nu inteleg pentru ce primesc ei salar ? In loc sa incerce sa ajute pe oameni ca sa isi lase banii in magazin ei se cearta? In final am mers cu caruciorul la casa de marcat , acolo am intreba- o pe doamna ca de cand nu au voie clientii sa vorbeasca la telefon in magazin? Ea se uita mirata,si angajatul dintre rafturi striga la mine. Am zis doamnei sa imi faca storno pe gresie si am plecat. Multumesc petru amabilitate!
Dorin Pop
Dorin Pop2 ani în urmă
Au unele produse care nu sunt în alte magazine și le-am cumpărat de la Brico. Azi am fost să caut ceva pentru bucătărie și am văzut un sistem pentru dulapul pe colț care mi-a plăcut foarte mult. Nu am mai văzut un astfel de sistem până acum. O idee genială, și, prețul, bine înțeles, este pe măsură.
Dan Peter
Dan Peter2 ani în urmă
Transport foarte prost organizat!!
Nu recomand sa faceti transport cu serviciile oferite de firma, doar daca doriti sa „ va grabeasca ” soferul care aduce marfa.
DN Media
DN Media2 ani în urmă
Super magazin! Am sunat în urmă cu câteva zile și i-am întrebat dacă au ceva produse în magazin care mă interesau și mi-au zis că da. I-am vizitat apoi și am găsit toate produsele dorite. Mi-am cumpărat două suporturi metalice de lucru și un raft reglabil. Le-am construit când am ajuns acasă și sunt din materiale extrem de bune comparativ cu alte magazine la care am încercat în același preț. Recomand 100%♡. Cu siguranță mai vin! Am o garanție de 20 de ani la raft și pot să returnez produsele în 3 luni dacă nu sunt mulțumită. Genial. Nici nu se compară cu alte experiențe pe care le-am avut cu alte magazine. Mulțumesc Brico Depot pentrucă existați în Oradea!
Greuceanu Ulliyses MARCUS
Greuceanu Ulliyses MARCUS2 ani în urmă
De fiecare dată când merg să caut ceva produs, văd și altceva la preț bun, iar amabilitatea personalului mă face să vreau să măi merg și altădată.
Locații recomandate