/Satu mare/Magazin de fructe

Salad Box

Strada Corneliu Coposu 2, Satu Mare 440005, România

Salad Box
Magazin de fructe
4.5
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVRF+FF Satu Mare, România
+40 361 406 354
saladbox.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Opris
Alexandra Opris2 ani în urmă
Meniul Salad Box este ok, destul de multe optiuni, insa preturile sunt usor ridicate. Nu merita sa iti cumperi o salata pt. pretul asta, eu apelez la serviciile lor doar cand sunt grabita si nu reusesc sa ajung acasa sa mananc. Dar e mult mai bine daca o faci acasa, pana la urma e o salata, poti sa o prepari cu orice ai in frigider. De aceea zic ca preturile sunt usor ridicate pentru ca ingredientele sunt banale pana la urma.
Wrap-urile sunt reci, nu le incalzesc fetele de acolo deloc, ceea ce nu mi se pare ok. Nutrimix: scrie ca are si cartof dulce, ok, dar sa aiba doar 2 rondele mici de cartof mi se pare bataie de joc.
Personalul lasa de dorit, parca le deranjezi cand le dai de “lucru” sa iti prepare ceva, aer arogant. In plus, nu poarta boneta pe cap si chiar nu am chef sa ma trezesc cu par in mancare. Cu manusile cu care prepari mancarea, vii sa iti si platesc si pui mana pe bani. Ce?! Ar trebui sa fie instruite corepunzator, dar unele chestii sunt atat de banale, incat nu ar fi nevoie sa le mai explice cineva suplimentar, logic. (nu se aplica la tot personalul, doar cateva)
András Csaba Bándi
András Csaba Bándi2 ani în urmă
Salate și supe cremă gustoase. Un pic cam piperate, prețurile.
Roxana Ardelean
Roxana Ardelean4 ani în urmă
Salata buna, proaspătă, însă personalul lasa de dorit.... Fetele fără boneta pe cap(putem găsi par oricand in salate) , ținută lor nu tocmai curata, mănuși nu folosesc...Deci igiena precară! Cei din conducere sa ia masuri !
Alexandra B.
Alexandra B.4 ani în urmă
Cele mai bune salate din oraș, iar personalul e foarte drăguț și își face treaba repede.
Maya Verdeata
Maya Verdeata5 ani în urmă
Nu am mâncat niciodată o salata mai buna !!!! E un local super bun!!! Atât ca e foarte putin spatiu!!! E foarte buna salata si recomand Salat Box!!!
Herki marta
Herki marta6 ani în urmă
Ingredientele sunt de calitate, salatele sunt bune, dar spatiul de functionare este foarte mic, vanzatorii sunt cam repeziti si nu exista toaleta.
Irina Buzduga
Irina Buzduga2 ani în urmă
Salata este buna, dar serviciile lasă de dorit, foarte greu reușești sa ți comanzi! Trebuie îmbunătățite serviciile pana nu renunță lumea
Georgiana Pop
Georgiana Pop2 ani în urmă
Program foarte scurt, neaccesibil. In plus, pe internet scrie ca e deschis dar este inchis sambata. Dezamagitor👎
Locații recomandate