/Satu mare/Magazin de fructe

Carrefour

Str. Careiului 17, Satu Mare 440157, România

Carrefour
Magazin de fructe
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVM9+VQ Satu Mare, România
+40 374 668 900
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Vas T
Vas T2 ani în urmă
Găsești orice. De la alimente la ectrocasnice, electrice, electronice si îmbrăcăminte la papetărie, imprimante si consumabile.
Adrian Mircea Covaci
Adrian Mircea Covaci2 ani în urmă
Este super sa avem așa mall in Satu Mare dar ám fost totuși dezamăgit de la intrare , citirea certificatul de vaccinare, mai fraților in străinătate ex Franța Cehia Ungaria Slovacia așa ceva nu exista! In Germania am întâlnit aceasta treabă dar la magazinele cu haine. La alimente nicăieri. Alta problema a fost cu acel cititor! Adică un paznic care nu e organ competent de stat , să îmi vadă mie datele personale!! La nemți ai citit qr codul s-a înverzit și ai intrat ! La noi bine că nu a cerut buletin ca la frontiera. Dezamăgit
Maria Miclaus
Maria Miclaus2 ani în urmă
Un Supermarket universal,foarte frumos sistemat, cuprinzand produse atat alimentare,patiserie,panificatie,casnice cat si imbracaminte,...!
Apoi si un mini restaurant unde ai posibilitate sa servesti un meniu cald diversificat ,patiserie ,pizarrie..etc!
Foarte frumoasa locatie ,e o placere , sa vii aici doar preturile daca ar fi mai mici catusi de putin,deoarece le depasesc pe cele din alte tari Europene unde acolo salariile sunt de 3-4 ori mai mari decat in Romania!
Cristian Sebeni
Cristian Sebeni2 ani în urmă
Felicitari pentru departamentul Gastro!
Mancare gustoasa si proaspata. Diversitate mare cu specialitati culinare locale dar si exotice. O alternativa foarte buna daca vrei sa mananci ceva proaspat gatit dar nu ai timp sa astepti intr-un restaurant.
Angelica Bodea
Angelica Bodea2 ani în urmă
Un magazin în care îmi place să-mi fac multe din cumpărături și găsesc aproape tot ce îmi trebuie, felicitări!
Ionel Petru
Ionel Petru2 ani în urmă
Foarte slab.preturi necorespunzătoare la raft ,marfa pusă aiurea ,cel mai scump din oraș pe lângă Kaufland Auchan Lidl...magazinul e frumos dar degeaba daca nu ai angajați pe măsură ,orice ii întrebi habar nu au .. probabil plătiți cu minim pe economie și nu poți avea așteptări in plus nici nu știi dacă e angajat sau client că baga marfa dar nu au ecuson sau vreo haina de lucru... legumele și fructele de multe ori stricate , la mancare e slab mai din ce alege și tot timpul este rece parca e de a doua zi..marfa la reducere de multe ori expirata deja
Florin Adrian
Florin Adrian2 ani în urmă
Găsești aproape orice! Doar bani sa ai ;)
Ion voicu
Ion voicu2 ani în urmă
Nu știe stânga ce face dreapta. O dezorganizare totala. Recomand evitarea!
Locații recomandate