/Iasi/Magazin de fructe

La Costa | Selected Store

Piața Unirii 2, Iași 700056, România

La Costa | Selected Store
Magazin de fructe
4.6
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8J+X4 Iași, România
+40 755 226 782
lacostaiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Iulian Parasca
Iulian Parasca2 ani în urmă
O gama variata de produse.
Personalul jos pălăria.
Mai asteptam o degustare de vinuri.
Silviu cojocariu
Silviu cojocariu2 ani în urmă
Cel mai bun magazin de băuturi și dulciuri din județul Iași!
Daniel Rusu
Daniel Rusu2 ani în urmă
Am așteptat 4 luni pentru o oferta la niște sticle de vin unde sunteți distribuitor. Am înțeles după ceva timp ca nu puteți din invarii motive dar îmi dați mesaj ca aveți nevoie de adresa de mail și după o săptămână nici pe ea nu am primit nimic. Mulțumesc 🙃
Mike Mettal
Mike Mettal2 ani în urmă
Sunt multiple motive pentru a vizita La Costa in primul atmosfera plăcută si personalul profi. Întotdeauna este plăcut sa fii servit de oameni veseli, respectuoși si comunicativi. Marfa lor este de asemenea variată si pentru toate buzunarele, as indrazni sa spun că daca doriti sa faceți o masa bună cu un vin bun este esențială o vizită la Costa pentru selecția lor de vinuri. De asemenea magazinul oferă bauturi spirtoase potrivite pentru evenimente. Înafara de acestea se poate cumpăra o cafea buna din magazin si servită pe o banca in fața. Trabucurile din magazin ar putea fi un pic mai diverse dar chiar si așa sunt pentru toate buzunarele si firmele alese sunt bune.
Verona Popa
Verona Popa2 ani în urmă
Super magazin si produse! Recomand!
Ale S
Ale S4 ani în urmă
Profesionalism, disponibilitate si pricepere.

Am lucrat cu La costa pentru o nuntă organizată in mare parte la telefon, din afara țării. Inițiativa și proactivitate a personalului m-a scutit de multe griji și bătăi de cap, în special în pragul unui eveniment foarte stresant.

De la primul telefon managerul magazinului a pus câteva întrebări cheie și a venit cu o varianta superioara de vin pentru un preț scazut, perfect încadrat în bugetul dat, in doar câteva ore, împreună cu o serie de recomandări foarte bine informate care s-au dovedit demne de urmat.

Comanda a fost livrata la doar doua zile de la plasare la sediul din Piata Unirii. Am mers apoi personal la magazin pentru a cumpăra bauturi spirtoase pentru eveniment. In timpul procesului personalul magazinului m-a îndrumat spre băuturi atât populare cât și noutăți demne de incercare după care, comanda fiind completă a fost livrata la locatia evenimentului.

Băutură adusa la eveniment a fost pe gustul invitațiilor și a fost consumată în proporție de 90% iar restul sticlelor au fost returnate fara probleme la doua zile după eveniment.

Vinul și spumantul comandat au fost de la crama Epicentrum. Calitățile care se regăsesc în toată gama de produse sunt gustul delicat dar nuantat și aroma plăcuta subtil florala (cel puțin după înțelegerea mea limitata :D).
Larisa Cernobai
Larisa Cernobai4 ani în urmă
Locul unde ma voi întoarce de fiecare data când voi avea nevoie de un cadou special, ales pe baza recomandărilor oferite cu multă implicare de către personalul magazinului.
Caty
Caty2 ani în urmă
Personalul este amabil, pregătit să ofere consultanță și oferta este variată și de calitate. Locul unde poți găsi ceva rafinat.
Felicitări !
Locații recomandate