/Iasi/Magazin de fructe

Piața Hala Centrală

Unnamed Road, Iași 700259, România

Piața Hala Centrală
Magazin de fructe
4.1
377 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6R+99 Iași, România
+40 232 267 844
ecopiataiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 7–17
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Adrian Adamache
Adrian Adamache2 ani în urmă
Ce e curios la Piață din Hala Centrala este ca romanul a reușit sa înțeleagă ca dacă păstrează intact și nu mai arunca gunoaie pe jos și nu mai vandalizata centrul va arata plăcut ochiului ca de altfel și sub pajajul aferent. Felicitări ieșenilor și Crăciun Fericit!
Mona kall
Mona kall2 ani în urmă
Departe de ce a fost odată.....preturile sunt foarte mari....o locație care a pierdut din faima de a fi o piață cu de toate și cu produse și legume agroalimentare de calitate...
Rapa
Rapa2 ani în urmă
Cam scumpă dar produsele sunt de calitate
Vale Roibu
Vale Roibu2 ani în urmă
Nam fost acolo am stat la semafor asta e cerșetorie....
Cosmin Dariescu
Cosmin Dariescu2 ani în urmă
Acolo veți găsi oameni dedicați care își continuă negoțul și în condițiile grele climaterice și pandemice! Preturile le includ și truda și taxele pe care trebuie sa le plătească administrației. Dar datorita lor, noi, orășenii din zona avem acces la produse cu gust "altfel" in sensul bun al cuvântului. Găsești zarzavaturi, vinuri ( Domeniile Bohotin și Comrat sau Milenarii Micii), carne de pasăre și de porc, peste și produse din carne de la Killer sau MR.
Gheorghita petcu
Gheorghita petcu2 ani în urmă
Îmi place că e o carmangerie eftima și cu carne de calitate și șanț foarte multe produse de calitate
Irina Ghiorghiu
Irina Ghiorghiu2 ani în urmă
Scump ,foarte scump fata de alte piete din Iasi ! Cel putin pescaria Vanghelis intrece orice masura cu pretul la peste !!!
Sali Pops
Sali Pops2 ani în urmă
Piața HALA CENTRALA a devenit un fel de piață săracă. Săracă în clienți. Probabil ca preturile mari , deși au putini clienți, aceia sunt clienți grăbiți, dar cu bani ii face pe vânzători sa nu schimbe Piața.Clădirea adăpostește un magazin Carrefour și câteva magazinase doar la parter. Pentru zona centrala e ceva urat. Piața nu are copaci ... Urat, urat. Pasajul pietonal are doar scări rulante pentru urcare...Primăria ce face? Ma duc în acea zona doar întâmplător...
Locații recomandate