/Cluj/Magazin de fructe

Carrefour Express

Strada Piața Gării nr. 1-3, Cluj-Napoca 400000, România

Carrefour Express
Magazin de fructe
3.4
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHMQ+R9 Cluj-Napoca, România
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Gabriela Bodea
Gabriela Bodea2 ani în urmă
Casiera nu a vrut să îmi scaneze produsul,aveam masca m-am purtat frumos nu am făcut nimic. Ea s-a uitat la mine și a început să scaneze produsele celorlalți clienți.
Magdalena Brad
Magdalena Brad2 ani în urmă
Azi in magazinul d vs am avut o experiența proasta ,nu coincidea prețul de la raft cu cel scanat ,dar daca am spus acest lucru ,mi sa zis ca pt 50 bani fac scandal? Nu pt 50 bani ci produsul il cumpar de mai multe zile dar recent m am uitat pe bon și am văzut diferenta ,eu fac zilnic cumpărături de la d vs ,dar niciodata ,nu mi sa dat replica! Aveți multe nereguli ,dar se pare ca angajați personal ,nu generalizez ,dar unii sunt jalnici!
Erdos Viorel
Erdos Viorel2 ani în urmă
țara lucrului bine făcut!....când șoriciul, este mai scump decât carnea!
Ioana Ruja
Ioana Ruja2 ani în urmă
Este ok. Doar ca la Carefur ul dela gara sunt puține variante de fructe legume.
Mircea Pintican
Mircea Pintican2 ani în urmă
Haos organizatorii,te împiedici te boxpaletii cu marfă aflați peste tot,pe când rafturile sunt goale,un fel de en gros jalnic, cireașa de pe tort coada de 10 persoane cel puțin la o singură casă.
Marga Margo
Marga Margo2 ani în urmă
Rafturile sunt goale, produsele lipsesc din toate departamentele, atât alimentare cât și nealimentare, mizerie pe jos,pe rafturi,in loc de produse găsești eticheta albastră pe care scrie "momentan produsul este indisponibil", asta in cel mai bun caz.
Fructe și legume stricate puse la vânzare.
In magazin sunt doi angajați,pe lângă cei de la paza, unul e la casa, ocupat cu telefonul, scârbit, scanează produsele mecanic, daca întrebi ceva , nu știe, nu este și îți răspunde în scârbă, iar celălalt ocupat afara cu țigara și socializarea cu persoane dubioase, evident nu ți permiți să îl iei la întrebări , să nu l deranjezi.
Intr un cuvânt unul din magazinele mizerabile, in care niciodată nu găsești ce ti dorești sau ce se prezintă în catalogul periodic Carrefour.
Maier Cristian
Maier Cristian2 ani în urmă
Angajați fără pregătire, nesimțiți, prețuri greșite la multe produse, haos pe sală(marfa pe paleți și pe cărucioare în loc sa fie pe rafturi), casierii vorbesc foarte urât cu clienții, și aș putea continua o zi întreagă.
Dorina Bodea
Dorina Bodea2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere este cel mai super Carrefour MARKET, preturi foarte accesibile pentru toate buzunarele.
Locații recomandate