/Cluj/Magazin de fructe

Marty Sports & Grill

Strada Republicii 109, Cluj-Napoca 400000, România

Marty Sports & Grill
Magazin de fructe
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4V+MR Cluj-Napoca, România
+40 724 297 673
martyrestaurants.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Mihailescu
Bogdan Mihailescu2 ani în urmă
Cel mai prost organizat Marty din toata reteaua, pe mine m-au pierdut ca si client. Sambata, pe la ora 5pm, vreo 6-7 mese ocupate in tot restaurantul, dar noi tot trebuie sa asteptam 10-15 min pana ni se ia comanda. Un eveniment privat in coltul opus mesei noastre, cu copii mici lasati la liber prin tot restaurantul, alergand doar in zona mesei noastre, parinti nesimtiti, angajati Marty nepasatori. Doua angajate la bar care se certau intre ele cand m-am dus sa le reamintesc ca asteptam sa ni se ia comanda - explicatia uneia dintre ele a fost ca au eveniment privat... erau doar 4-5 mese ocupate de evenimentul ala. Am plecat la Marty pe Babes unde in 10-15 min aveam deja mancarea servita.
Ioana Florea
Ioana Florea2 ani în urmă
Cu toate ca i-am spus fetei ce ne-a servit ca ne grabeam avand un avion de prins, am comandat ce ar fi venit mai rapid, o portie de cartofi, humus și un sandwich. A durat peste o ora sa vina mâncarea ce a ajuns și rece. Efectiv am mâncat cartofii reci care erau și mega sarati. Nu recomandat.
Filip Raul
Filip Raul2 ani în urmă
Mancarea foarte prost facută.

Risotto carbonara si e orez fiert cu parmezan incalzit peste, nici pe aproape de ce inseamna un risotto.

Paste Chicken milanese, puiul ars, pastele calduțe ca si cum au stat mult pana le-a adus.
Oana Viscan
Oana Viscan2 ani în urmă
De prea multe ori am fost dezamagita de acest restaurant (nu știu de ce m-am tot întors aici, dar astăzi a fost cu siguranța ultima data).

Din păcate calitatea acestui restaurant a scăzut semnificativ. Prezentarea din meniu arată impecabil, dar realitatea e alta.

Astăzi bol cu ciuperci si humus- champignons si 2 bucatele de hrib 😕…
Marius Ghiran
Marius Ghiran4 ani în urmă
Un loc unde te poți relaxa la o bere cu prietenii, sau poți servi o masă bună. Mă simt bine aici. Atmosfera este pe gustul meu. Vă recomand cu încredere acest restaurant.
Ela Lavu
Ela Lavu4 ani în urmă
Foarte buna mâncarea. La desert as fi preferat sa fie tiramisu cu cafea și rom... Cel servit avea aroma de migdale, dar este strict un lucru legat de gust.
Pasca Simona
Pasca Simona2 ani în urmă
Dejamagire totala! Pentru a ne lua comanda am așteptat o ora, pentru a primi comanda inca o ora!
Am cerut o cola și am primit o cola cu un pahar fierbinte! Iar portia de peste scrie in meniu 150 g, sa tot fi fost cu indulgenta 100 g! Ce sa mai zic de cocteil a fost un pahar plin de gheata, pe bune!? Care este procentul de gheata într-un cocteil?
Am înțeles că a fost pandemie și nu sunt obișnuiți cu aglomeratia, dar trebuia să se facă rezervarile pentru cat personal au disponibil!
Sper pe viitor, daca tot scăpăm de restrictii sa se aranjeze lucrurile și timpul de așteptare sa fie mult mai mic!
E un restaurant foarte cautat in Cluj Napoca, și de aceea ar trebui sa respecte clienții!! Mai multa atenție, domnule manager de restaurant! 👎
Bogdan S.
Bogdan S.2 ani în urmă
O super bună mâncare și servire de nota 10, ca întotdeauna... revenim cu mare placere de fiecare data... recomandam cu încredere.
Locații recomandate