/Cluj/Magazin de fructe

Media Galaxy

Strada Avram Iancu 492-500, Cluj-Napoca 407280, România

Media Galaxy
Magazin de fructe
4
736 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGXM+R8 Cluj-Napoca, România
+40 264 701 144
mediagalaxy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Robert Ganea
Robert Ganea2 ani în urmă
Am făcut cumpărături la multe magazine Media și Altex dar lipsa de bun simt și neimplicarea lucrătorilor din acest magazin este uimitoare. Am fost să cumpăr un robot pentru curățenie, am așteptat 20 de minute la raion nimeni nu m-a întrebat ce doresc . Am plecat dar am revenit după 30 de minute și am abordat un lucrator , acesta mi-a răspuns că nu este raionul lui dar il trimite pe "colegu". Am mai așteptat 15 minute și am abordat alt lucrător care a venit cu lucratorul pe care-l abordasem anterior care și-a cerut scuze că a uitat sa-l cheme pe "colegu de pe raion" dar il cheamă acum . Am mai așteptat 10 minute nu a venit nimeni și am plecat . În tot acest timp cât am așteptat erau mulți lucrători care stăteau pe telefoane fără să facă nimic . Am vrut să-i pozez și să postez dar m-am abținut.
Diana
Diana2 ani în urmă
Am cumpărat un televizor samsung, dupa 2 zile au apărut 2 dungi pe ecran, am vorbit cu un reprezentant al magazinului despre aceasta problema, a zis sa-l duc în magazin pentru a-i face o constatare iar dacă nu este lovit voi primi un alt televizor, a doua zi când am ajuns în magazin s-au uitat la el și era neatins fapt constatat și menționat chiar de ei în procesul verbalal.Totusi ca să taraganeze lucrurile zis ca trebuie trimis în service pentru constatare.
Kertész Ákos
Kertész Ákos2 ani în urmă
Cutia produsului pe care l-am cumparat a fost sigilata, dar produsul prezinta niste zgarieturi...Se vede ca a fost utilizat...
Martian Mircea
Martian Mircea2 ani în urmă
Mulțumim Media Galaxy VIVO Cluj-Napoca pentru clarificări, explicații și propunerile competente. În mod deosebit dlui Vlad datorită căruia am făcut cele mai bune alegeri.
Gabriela Curelaru
Gabriela Curelaru2 ani în urmă
Am fost să cumpăr un telefon, am fost întâmpinată de un angajat ce a fost foarte amabil, m.a ajutat sa aleg cel mai ok telefon în banii pe care îi aveam alocați , mulțumesc , rămâneți în formă!
Alexandru Colisar
Alexandru Colisar2 ani în urmă
Deci... Vrei să cumperi un produs iar personalul magazinului nu ți-l poate prezenta deoarece este sigilat!🤦 Asta este... Cumpărăm de la concurență. Oricum, ceva de neimaginat!
Andreea Maier
Andreea Maier2 ani în urmă
Nu recomand! Am achizionat un tel samsung. Mi-au dat un voucher si cand sa am dorit sa il folosesc pentru accesorii nu au vrut sa mi-l ia in considerare! Dezamagitor!
Adrian Bobish (freetutorials231)
Adrian Bobish (freetutorials231)2 ani în urmă
Nu cu mult timp în urmă, am fost în magazinul Media Galaxy din Cluj - Napoca, din complexul comercial VIVO!, și am achiziționat o copie fizică de Monster Hunter Generations Ultimate pentru Nintendo Switch. Imediat după ce am ieșit din magazin, am deschis carcasa și, spre surprinderea mea, cardul nu se afla înăuntru, nici măcar ghidurile pentru joc. Am deschis carcasa la cel mult trei metri de magazin, iar praznicul se afla în preajma. Când am întrat în magazin, angajații mi-au spus că îmi pot înlocui jocul doar dacă l-am desigilat sub privirea lor. Au refuzat sa acceseze camerele de supraveghere, așadar am contactat managerul care m-a tratat cu condescendență, aceasta sugerându-mi că este puțin probabil ca problema să se rezolve în favoarea mea, spunându-mi că eu depind de răspunsul producătorului. Îmi pare rău pentru acesta, însă mi se pare că aceasta problemă este de neacceptat, luând în considerare că am platit un preț întreg pentru o bucată de plastic.
Locații recomandate