/Cluj/Magazin de fructe

Home Garden Supermarket

Strada Bună Ziua 32, Cluj-Napoca 400495, România

Home Garden Supermarket
Magazin de fructe
4.3
190 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHXX+52 Cluj-Napoca, România
+40 264 274 235
homegarden.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Daniel Condurache
Daniel Condurache2 ani în urmă
E plin la voi de fructe si legume turcești sau alte nații non-UE, care-s pline de pesticide.
Maria Av
Maria Av2 ani în urmă
In urma ultimei mele vizite in acest magazin am ramas cu o parere foarte proasta despre organizare. Desi era ora 8 pm, o angajata ma 'astepta' cu mopul imbibat exagerat in clor sa platesc si sa ies mai repede
Vlad Boca
Vlad Boca2 ani în urmă
Aveți mare grija la cantar,de curând am pățit în aceasta locație sa mi se ceara pe o căciulie de usturoi 8 lei,merg înapoi și i cer doamnei sa îmi cântărească usturoiul,cântarul arata 250 gr,REPET O CACIULIE DE USTUROI,când a văzut doamna ca nu o sa accept asa ceva,îmi spune fără nici o problemă ca îmi poate da banii înapoi,doar ca trebuie sa îmi retina bonul,merg la alt magazin iau aceasi caciulie de usturoi și surpriză cântărește 43 gr,aceasta locație au tupeul sa cântărească legume și fructe cu un cantar care da de 5 ori greutatea normala!
Stefan Kalman
Stefan Kalman2 ani în urmă
Cel mai organizat magazin. Toate produsele sunt aliniate frumos. Am văzut șefa implicându-se în organizare, personal amabil. O plăcere să faci cumpărături 🛒 în asemenea magazin. Felicitări!
Cosmin Nemeş
Cosmin Nemeş4 ani în urmă
Găsiți o gamă diversificată de băuturi alcoolice și nealcoolice, vinuri, spumante, multe dulciuri și desigur toată gama de produse alimentare Homegarden.
Ionut Baba
Ionut Baba2 ani în urmă
Oferta diversificata. Unele produse au preturi mai mari cum e si normal pentru un magazin ce cartier, dar alte produse au preturi chiar mai mici decat la Kaufland, Cora sau Mega, de ex. gama Vitamin Aqua sau diverse marci de bere.
Ratonicus GG
Ratonicus GG2 ani în urmă
Trebuie sa va povestesc despre cea mai draguta experienta pe care am avut-o intr-un supermarket din Romania. Din neatentie am uitat o plasa in fata magazinului, am mers a doua zi de dimimeata iar sefa magazinului, o femeie foarte amabila, a stat cu mine mai bine de jumatate de ora sa elucidam impreuna misterul plasei. Nu stiu cum o cheama pe aceasta doamna dar ii multumesc din tot suflwtul pt tot ajutorul ei!
P. S: faceti si voi un bine si veniti cu asa un staff si in alte orase!
Dancu Casian
Dancu Casian2 ani în urmă
Un magazin aranjat cum trebuie cu preturi mici
Locații recomandate