/Bacau/Magazin de fructe

Pusculita cu dulciuri

Strada Ștefan cel Mare, Bacău, România

Pusculita cu dulciuri
Magazin de fructe
4.4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWH7+JV Bacău, România
pusculitacudulciuri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Mihaela Valerica Varnacia
Mihaela Valerica Varnacia2 ani în urmă
Prăjiturile lasă de dorit,comparativ cu prețurile!
Stanciu catalin
Stanciu catalin2 ani în urmă
Vreau sa le multumim enorm de mult pentru delicioasele prajituri si mai ales minunatul tort de nunta realizat de Pusculita cu dulciuri. Toti invitatii au fost placut impresionati de gustul dar si aspectul delicioaselor prajituri. Vrem sa recomandam cu toata increderea, pentru profesionalismul si dedicarea tuturor implicati!🥮🎂🍩🍮🍰🧁🥧🥰🥳🥳
Ioana Andronic
Ioana Andronic2 ani în urmă
Produsele sunt calitative dar ei sunt neserioși. Am făcut tortul de nunta la ei și în ziua livrării au uitat sa lase suportul. Când am sunat la Alina a zis ca să folosim suporții de la prăjituri care și aia erau de toată jena.
Andrei Burca
Andrei Burca3 ani în urmă
Dulciuri de o calitate excepțională. Am comandat tort cu fructe de pădure și ciocolată albă pentru cununia civilă. A fost deosebit. Vă mulțumesc!
Bogdan Apostoaia
Bogdan Apostoaia4 ani în urmă
Au prăjituri foarte arătoase si apetisante, prezentate într-o manieră foarte agreabilă și inspirata. Interiorul este foarte frumos aranjat si decorat cu trandafiri artificiali. Personalul este amabil si de mare ajutor in alegerea produselor. Poate la vara vor avea si o terasă, deoarece au posibilitati pentru așa ceva.
Nicu Amariutei
Nicu Amariutei2 ani în urmă
Pușculița cu dulciuri (cofetărie ) pe
Str Stefan cel Mare ,Nr 28. Bacău .

Nu mai ești copil,dar uneori aromele ce-ți trec fugitiv pe la nas și imaginea celui care ți-a trecut satisfăcut prin față avind mâinile ocupate cu pachetele cu dulciuri te vor face să uiți că ești la dietă și te vei îndrepta direct spre locul de unde vezi că respectivul a ieșit fericit . Așa am descoperit eu "Pușculița cu dulciuri ",un loc în care am redescoperit gustul și aromele rafinate ale prajiturilor de altădată,pe care le-am crezut pierdute, dacă nu aș fi încercat un "diplomat"ori celebra "amandină ",cu aceiași savoare inconfundabilă cu cele ale copilăriei mele .
Apariția acestei micuțe cofetării ,se pare că este rezultatul unei pasiuni mai vechi ,un vis devenit realitate astăzi și de care mulți dintre noi se bucură acum că vor reuși să-i ofere copilului său ,un produs sănătos și curat. Rețete noi și vechi,toate se găsesc aici, așezate ispititor în față ta și de la care pornesc ademenitor cele mai îmbietoare arome și cu siguranță acestea îți vor cuceri simțurile ! Poftă bună !
Balan Mircea
Balan Mircea2 ani în urmă
Este o cifetarie,ce ofera produse naturale,ce nu contin coloranti sau indulcitori nesanatosi. Cum intri in cofetarie o sa observi doua zone: cea din stanga cu prajituri clasice(facute dupa retete vechi traditionale) si cea din dreapta in care sunt expuse prajituri moderne si torturi. Vanzatoarea ofera informatiile esentiale despre produse si le ambaleaza in cutii vesele. De asemenea se pot face si comenzi online de pe site. Merita sa va delectati cu produsele dulci facute natural si cu multa dragoste.
Darleot Group
Darleot Group2 ani în urmă
Excepțional,calitate superioara,personal foarte drăguț,dulciuri perfecte, 10 + Recomand!!!
Locații recomandate