/Galati/Magazin de electrocasnice

Magazin ELECTRONICA - IHTIS SRL

Strada Brăilei 169, Galați 800402, România

Magazin ELECTRONICA - IHTIS SRL
Magazin de electrocasnice
4.5
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HJ+4J Galați, România
+40 236 315 947
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doctor Cardiovasculare Stefan
Doctor Cardiovasculare Stefan2 ani în urmă
Cele mai mare preturi din romania de 10 ori mai scump ca produsul de pe piata
Alexandru Oprea
Alexandru Oprea2 ani în urmă
Un magazin bine aprovizionat cu piese și componente electronice, materiale electrice, aparate de măsură și control, diverse module electronice. În magazin puteți primi informații prețioase cu privire la utilizarea diverselor componente și puteți comanda unele produse pe care cu greu le-ați putea găsi pe piața de profil. Felicitări administratorului și personalului pentru seriozitatea cu care este tratată fiecare cerere a clientului.
Daniel Popa
Daniel Popa2 ani în urmă
Produse de calitate și personal amabil!
Lucia-Maria Spulbet
Lucia-Maria Spulbet2 ani în urmă
Super magazin.cu produse variate electrice și electronice cu prețuri pentru orice client cu personal profi și amabil .
Bontea Marian
Bontea Marian2 ani în urmă
Din păcate am cumparat un produs cu specific clar ca 220 si am primit cc. Bineînțeles că a făcut...poc...vinovatul? Eu, electricianul, soarta, guvernul, oricine altcineva. O stea.
Lucian Ene
Lucian Ene2 ani în urmă
Evitați acest magazin, lipsă de responsabilitate și răspundere.
Am achiziționat ani la rand componente electronice și diverse plăci, cabluri, etc. de la ei, fără prea mari inconveniente.
Totuși în ultima perioadă au devenit dezinteresați de calitatea serviciilor și produselor oferite.
Am achiziționat un releu de 12V 25A pentru un modul de semnalizare, la îndrumarea angajaților lor, aceștia având PCB-ul cu piesa originală. După montaj m-am trezit că în loc de avarie aveam semnal de autovehicul cu regim prioritar (oscila stânga - dreapta intermitent in loc sa se aprindă-stingă simultan), la oprire rămânea semnal stânga permanent aprins, lucru ce a dus la arderea unui ciuruit integrat de pe modulul de semnalizare.
În concluzie, dauna 300RON alt modul, pentru un releu de 25RON ce ar fi trebuit sa fie normal-deschis, dar mi-au dat unul normal-închis.
Am revenit în magazinul acestora și am cerut returnarea contavalorii produsului (măcar să îmi limitez paguba) răspunsul acestora a fost un refuz categoric deoarece piesa fusese lipită (de parcă o puteam folosi altfel), oricum releul putea fi măsurat și la nivel de aspect estetic nu prezenta nici un fel de urme de arsuri sau deteriorări, doar cositor uniform pe contracții electrici.
Cu alte cuvinte m-am ales cu o daună de 325RON, dar și ei au pierdut definitiv un client.
Nici măcar un simplu "ne cerem scuze pentru greșeală", doar o atitudine expeditivă și lipsită de respect, deși nu i-am tras la raspundere pentru paguba suferită, nu le-am reproșat că am ars un modul de 300RON datorită neatenției lor.
Nu mai recomand nimănui să apeleze la magazinul lor Electronica, mergeți în magazinul alăturat la Dioda, au aceleași piese la preț mai mic iar personalul pare a fi mai interesat de experiența clientului.
Cristi guzga
Cristi guzga2 ani în urmă
Personalul este amabil pana cand vrei sa returnezi un produs care nu este conform cu ceea ce scrie pe cutie si in manualul de utilizare.
Adica un produs fake chinezesc.
Atunci vanzatoarea iti reproseaza ca nu stii st folosesti produsul si ca nu s-a mai intors nimeni cu el inapoi pana acum.
Apoi iti arunca banii pe masa cu dispret.
Am 10-15 ani de cand cumpar doar de la ei.
Dar gestul de astazi m-a determinat sa sa renunt la acest magazin si sa fac cumparaturile la magazinul Dioda care este alaturi.
Catalin Mihai Ionescu
Catalin Mihai Ionescu2 ani în urmă
Am găsit produse bune, dar prețul cu care am achiziționat acumulatorii, mare...pe eMag, erau cu 15 lei mai mic! Stiu magazinul de componente electronice de mult timp, iar înainte aveau prețuri mici. Acum, am rămas puțin dezamăgit.
Locații recomandate