/Brasov/Firma de constructii

BILKA

Strada Henri Coandă 17, Brașov 500167, România

BILKA
Firma de constructii
4.3
392 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJFC+GJ Brașov, România
+40 733 303 030
bilka.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Lupu
Radu Lupu2 ani în urmă
Am cumparat un acoperis care a venit cu un defect la onduleu pe fiecare coala. Plus toate coamele foarte zgariate. Dupa telefoane, mailuri si așteptat in strada dupa soferi care nu au mai venit, dabia am reusit sa schimb coamele, de acoperis nu a oferit nimeni nici macar o explicație de bun simt cu toate ca am facut sesizari. Distribuitorii cel putin pe zona PH lasa mult de dorit... Personal nu o sa mai colaborez cu Bilka sau orice alta firma care are legatura cu Bilka.
Sava Ioan
Sava Ioan2 ani în urmă
Urat nu mai vin
Viorel Constantin
Viorel Constantin2 ani în urmă
Super rapizi la descărcare.Am descărcat bobine de tablă.
Simion Ionut
Simion Ionut2 ani în urmă
Au încurcat comanda și după aceea m-au dus cu vorba 30 de zile că remediază dar nu au avut bunăvoința. Pur și simplu NESERIOȘI. Telefoane și nervi in zadar.
Marian Costea
Marian Costea2 ani în urmă
Descarcare rapida dupa ce esti chemat. Am stat 4 ore pana am fost chemat.
Mihai Ionel
Mihai Ionel2 ani în urmă
O firmă mare și respectată în țară și în străinătate care doar se laudă cu reușitele sale și că se regăsesc în TOP firme, însă când vine vorba de angajați nu se pune preț pe aceștia. Când se descoperă cazuri de covid în interior conducerea iresponsabilă nu ia atitudine și merge pe principiul că mai rău de atât nu se poate întâmpla. Nu se investește nici un leu în angajați și în loc să fie testați toți angajații, aceștia sunt lăsați să se prezinte la muncă chiar daca or avea virus dar nu prezintă simptome . Ei merg pe principiul că numai cel care prezintă simptome anunță șefii și rămâne acasa. Însă după ce ai anunțat că prezinți simptome ești lăsat frumos în bilet de voie să faci testul pe banii tăi, iar din vina lor pentru ca nu au știut să își gestioneze situația din interior mi-am infectat întreaga familie. Și degeaba sesizezi și DSP pentru ca fiind firma mare au destui bani cât să mușamalizeze totul și fabrica să rămână deschisă . Rușine pentru conducerea iresponsabilă BILKA Steel SRL care vă bateți joc de oameni și expuneți virusului. Oamenii merg sa câștige un ban ca să își poată întreține familiile, iar voi ii infectați cu viruși care pot fi fatali. Și nu mai mințiți atunci când vă este trimisă presa pe cap "că se asigura măști angajaților" când asa ceva nu se întâmplă și numai la poartă și prin birurile voastre ce se poartă masca. În rest cât la sută din totalul de angajați poartă masca? Contează doar sa va fie produsă tabla și să vă aflați voi în top firme cu capital nu știu cât. Rușine, rușine și din nou rușine!
Victor suciu
Victor suciu4 ani în urmă
Esti obligat sa lucrezi cu colaborator acreditat de bilka ( in speta sc IVEBO construct srl) care nu numai ca a intârziat livrarea invelitorii( pe motiv ca fabrica nu are tablă😨) dar nici nu a terminat lucrarea( a trebuit sa apelez la alt constructor pentru a lasa burlanele la sol si a pune un jgheab). In urma reclamatiilor facute , m-au pasat unui anume Cosmin, angajat al Bilka, angajat care dupa ce a vorbit cu mine si a aflat situatia, nu numai ca nu a rezolvat-o dar nici macar nu mai raspundea la telefon.
Pana la urma, dupa o gramada de nervi si solicitari repetate la bilka mi s-a comunicat ca nu mai colaboreaza cu ivebo!!! Si atunci cum rămâne cu garanția de 30 de ani?😐
In plus nu exista o adresa de e-mail valida, pentru a putea sa iei legatura in scris...caci asa vrea opc sa faci dovada unei incercari de a rezolva problema pe cale amiabila.
Desi sunt multumit de calitatea invelitorii, pentru felul in care au gestionat situatia (am uitat sa mentionez ca ivebo a calculat un necesar de materiale mai mare si niste bride de care nu aveam nevoie si ar fi trebuit sa le schimbe cu cele folosite, a trebuir sa cumpar eu altele si am ramas cu surplus) le dau nota 2. De 3 x RUŞINE!
Nu că i-ar durea undeva...dar fiți foarte atenți la clauzele contractuale şi nu acceptați contractul in forma impusă de colaboratorii Bilka.
Florin *****
Florin *****2 ani în urmă
Neseriosi cu soferii care vin sa încarce marfa pt livrare ! Marfa nu este pregatita la timp , portarii.....,,dumnezeu pe pământ" . Au pretentia sa ajungi la ora planificata pentru incarcare dar nu-i intreseaza daca astepti 4-5-6 ore la incarcat , dar trebuie sa ahungi la timp sa dscarci , nu tin cont de faptul ca soferii au un program strict de respectat! Am dat o stea la evaluare( pt ca altfel nu puteam să postez comentariul) dar nu o merita ! Toata descrierea s-ar putea face intr-un singur cuvânt : JALNIC !!!!!
Locații recomandate