/Cluj/Magazin de electrocasnice

E-Fum

Strada George Barițiu 29, Cluj-Napoca 400027, România

E-Fum
Magazin de electrocasnice
4.6
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCM+MW Cluj-Napoca, România
+40 771 546 536
e-fum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Gavrila
Dragos Gavrila2 ani în urmă
Multe produse, preturi ok dar staff-ul jalnic! Am fost pentru prima (si ultima) oara la ei intr-o seara sa imi fac un lichid. Ii cer tipului sa imi dea, daca are, o baza cu 100% vg. Se uita la mine si imi spune ca "nu exista asa ceva" + incepe sa imi dea indicatii pretioase despre cum ar trebui sa imi fac lichidul iarna ... In primul rand nu te-am intrebat, doar am cerut un produs. In al doilea rand, aroganta cu care vorbea, si isi dadea ochii peste cap cand ii spuneam - "-Da stiu......!" . Not cool!
Bogdan Rad
Bogdan Rad2 ani în urmă
Băieții de aici super de gasca si mereu saritori sa te ajute cu sfaturi și rezolvări pt diferitele probleme întâmpinate la vape.
Keep it up!
Claudiu Peter
Claudiu Peter2 ani în urmă
Ofertă bogată, prețuri bune. Dar băiatul din spatele tejghelei n-are absolut nicio treabă cu ceea ce inseamnă a comunica cu un client. Dacă ești răbdător, merită, dar, dacă ai fitilul scurt, mergi la concurență.
кαηтα
кαηтα2 ani în urmă
Cele mai bune preturi din tara, sau cel putin corecte in majoritatea cazurilor, cu o gama destul de variata incat sa iti satisfaca nevoile, am facut comenzi doar online deci nu pot sa comentez asupra magazinului fizic, dar i as recomanda mai mult pentru hardware (mod uri, pod uri, rezistente,etc.) capitolul lichide find neimpresionant dar nu prost sub nici o forma, fiind dominat de lichide cu concentratie mare de nicotina lucru bun pentru fosti/actuali fumatori, dar cel mai mare plus este disponibilitatea lichidelor cu CBD. Timpul si calitatea livrarii e exceptional de fiecare data data la fel ca si suportul oferit clientilor.
Chris Keller
Chris Keller5 ani în urmă
Am cumparat de la E-fum in 3 luni 4 moduri ce n-au apucat sa iasa din "garantie" pana sa se strice. Le-am dus inapoi si le-au bagat in asa zisul lor "service" fara a-mi da la schimb vreo hartie care sa ateste asta. Dupa luni de zile de asteptat si telefoane insistente am reusit intr-un final sa primesc modurile inapoi, si nu doar ca nu le-au reparat, dar aratau mai rau ca inainte, desfacute, avariate si cu piese lipsa.
Nu recomand deloc acest shop, produse scumpe si de proasta calitate. Iar "service"-ul e defapt baietelul lui mami, ce se joaca de-a reparatul de vape-uri, la buticu' babei.
Mihai Marius
Mihai Marius2 ani în urmă
Cu asa angajati nu mai ai nevoie concurenta! Cer o siguranta pentru vape si in 2 secunde primesc alta bineinteles care nu se potriveste. Hai sa nu mai tratam clientii ca pe prosti, mai baieti
Sorin Furdui
Sorin Furdui2 ani în urmă
Am cerut niște lămuriri însă am fost tratat cu răceală și superioritate de unul dintre angajați, iar în cele din urmă am fost servit,cu ce aveam nevoie. Locația deosebita, însă angajații mai de învățat despre atenția oferită clienților.O zi bună!
Ilea Daniel
Ilea Daniel2 ani în urmă
Preturile din magazin sunt altele decât cele de pe net!
Locații recomandate