/Cluj/Magazin de electrocasnice

VRT instal

Strada Constantin Brâncuși 67, Cluj-Napoca 400000, România

VRT instal
Magazin de electrocasnice
3.2
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
QJ74+XF Cluj-Napoca, România
+40 264 447 944
m.facebook.com
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps VRT instal
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionel B TRAINSPOTTER
Ionel B TRAINSPOTTER193 zile în urmă
Am cumparat o centrală termică de apartament în luna februarie 2021.Despre montare nimic de obiectat, centrala nu a avut probleme de funcționare. În termenul de 6 luni de la cumpărarea centralei termice, în luna iulie 2021, la indicația doamnei VIORICA DOBOȘ am virat în contul firmei suma de 495 lei pentru a cumpăra extragaranție. În luna august, deoarece nimeni de la firma VRT INSTAL nu m-a contactat și deoarece nu am primit extragaranția, am dat telefon și aceaași doamnă VIORICA DOBOȘI mi-a cerut adresa de e-mail să îmi trimită extragaranția. În luna noiembrie 2021, deoarece nu am primit extragaranția, am dat telefon din nou și doamna VIORICA DOBOȘI mi-a comunicat răstit că trebuia făcută o altă factură la firmă, că nu am colaborat deloc, că este tîrziu și că îmi trimite banii, fiind vina mea !!! Nu m-a contactat nimeni telefonic nimeni în tot acest timp din partea firmei pentru eventuale informații !!! Mi-au luat banii în iulie, i-au folosit și mi-i dau înapoi că nu îmi mai dau extragaranția pentru care am plătit în termenul legal !!! DECI: Nu știu alte aspecte dar doamna DOBOȘI VIORICA cu care am interacționat este DEZASTRU DE MANAGEMENT AL SITUAȚIILOR APĂRUTE, DE VINĂ ESTE DOAR CLIENTUL(CHIAR AȘA DE CE NU MI-AM FĂCUT EU ALTĂ FACTURĂ LA FIRMA VRT INSTAL), NU ACCEPTĂ DIAOLOGUL ȘI NU ÎI PASĂ DE CLIENȚI ȘI DE IMAGINEA FIRMEI !!! Nu aveți nicio șansă să rezolvați ceva amiabil, și se trîntește ușa în nas, asta după ce am cumpărat și instalat centrala termică prin firma VRT INSTAL !!! Cît timp este doamna VIORICA DOBOȘI la celălalt fir al telefonului cautați altă persoană sau firmă !!!
Iar firma VAIILANT care acordă extragaranția prin firmele prin care se cumpără centralele termice, care are ca REPREZENTANT SERVICE firma VRT INSTAL, și care ar fi trebuit să îmi acorde EXTRAGARANȚIA FIRMEI VAILLANT (NU A FIRMEI VRT INSTAL!!!) s-a mulțumit să îmi transmită prin domnul CLAUDIU de la relații cu clienții, pe care l-am sunat de mai multe ori deoarece nu îmi dădea raspunsul la solicitarea mea, că doamna DOBOȘI VIORICA are dreptate și nu am decît să urmez alte căi legale dacă NU ÎMI PLACE ! Dacă pentru o extragaranție nu se face nimic oare ce se va întîmpla cu defecțiunile în perioada de garanție !!! Iar relații cu clienții este un loc unde vorbești în gol fără a se rezolva nimic ! ÎMI PARE RĂU LA MAXIM CĂ AM ALES VRT INSTAL și VAILLANT !!! PĂREREA MEA PERSONALĂ??? FERIȚĂ-VĂ LA MAXIM DE VAILLANT ȘI VRT INSTALL !! Sau găsiți un avocat bun și răbdarea a mai mulți ani de procese pentru a vă găsi dreptatea !!!
Aș acorda ZERO STELUȚE dar nu se poate !!!
First name Last name
First name Last name254 zile în urmă
VRT Install nu videaza instalatia frigorifica inainte de punerea in functiune la echipamente de 3500 euro, nu debavureaza tevile de cupru, nu respecta timpii contractuali, nu reactioneaza la aducerea la conformitate in perioada de garantie
Radu Fugaciu
Radu Fugaciu254 zile în urmă
Andrei Nechita
Andrei Nechita3 ani în urmă
Codrut Jurca
Codrut Jurca2 ani în urmă
Locații recomandate