/Cluj/Magazin de electrocasnice

Miele Boutique - Kuiba

Strada București 55, Cluj-Napoca 400613, România

Miele Boutique - Kuiba
Magazin de electrocasnice
4.5
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ4+95 Cluj-Napoca, România
+40 364 431 490
miele.kuiba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Virgil Grecu
Virgil Grecu2 ani în urmă
Personal extrem de amabil iar produsele sunt de o calitate excepțională!
Eduard Zaharov
Eduard Zaharov4 ani în urmă
Sunt dezamagit de serviciile acestui magazin. Am comandat candva in anii trecuti de la ei si am fost foarte multumit, atat de produse cat si de modul lor de lucru cu clientii, insa acum sunt profund dezamagit. Pe langa faptul ca nu am primit un feedback legat de statusul comenzii, am fost nevoit sa sun eu in repetate randuri ca sa aflu...fix nimic... ca “o sa vina comanda”. Cand?! Cum?! Nu se stie. La ultima discutie a ramas ca voi fi contactat cu detalii pentru livrare.

Later edit: Am fost sunat de catre un reprezentant al societatii care si-a cerut scuze pentru aceasta situatie aparuta din cauza campaniei de “Black Friday” si mi-a comunicat cu exactitate termenul de livrare al produselor comandate. Mentionez ca mi-au oferit si un voucher de cumparaturi ceea ce este de apreciat.
Stefan peter
Stefan peter4 ani în urmă
Prima comanda de la aceasta firma, onorata surprinzător de repede! Ms mult Miele Butique!
Topan Paul
Topan Paul4 ani în urmă
Foarte bune serviciile , fetele cunoșteau produsele
Roxana Gaucan
Roxana Gaucan5 ani în urmă
Produsele sunt excelente. Fin nefericire, cei care le vand dau dovada de neprofesionalism. Am cumparat o hota de la magazinul din Manastur. Doamna de acolo -Anca Rus-mi-a spus ca se asigura montaj, ca trebuie "doar sa am locul liber, sa o poata instala, se ocupa Miele de tot". Dupa ce mi-a sosit, imi spune doamna ca se asigura "doar punere in functiune", de fapt, ca eu trebuie sa am hota montata.Acum sa gasesec pe cineva disponibil asa...pe moment, ca sa poata veni domnul de la service-ul Miele sa o "puna in functiune"...
Dezamagitoare atitudinea doamnei.
Bogdan S.
Bogdan S.2 ani în urmă
O experienta plăcută de fiecare data... foarte amabili.
Flavia
Flavia2 ani în urmă
NU RECOMANDA COMENZILE ONLINE! Am comandat saci pentru aspirator, am plasat comanda, banii mi-au fost incasati, iar apoi mi s-a comunicat telefonic ca sacii nu sunt pe stoc si trebuie sa astept 2-3 saptamani. In aceste conditii, am dorit anularea comenzii si returnarea banilor, insa cei de la Miele Kuiba nu au facut demersurile necesare pentru a anunta site-ul care intermediaza plata. Am solicitat atat prin email anularea comenzii, cat si telefonic si pe chatul siteului(Roxana) Sunt profund dezamagita, cu siguranta nu voi mai apela la serviciile acestui magazin si inca astept returnarea banilor!
Matteo Moldovan
Matteo Moldovan2 ani în urmă
Personal ok produse de toate in showroom. 👍
Locații recomandate