/Timis/Magazin de computere

Stas Computer

Strada Ciprian Porumbescu 86, Timișoara 300489, România

Stas Computer
Magazin de computere
4.5
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6Q7+6F Timișoara, România
+40 256 494 302
stascomputer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Simion
Alin Simion2 ani în urmă
Foarte neseriosi. Am facut o comanda, am platit in avans, mi s-a oferit un termen de 7-10 zile lucratoare. Am tot sunat si m-au asigurat ca coletul e pe drum spe ei insa azi mi-au spus ca sa mai astept 4 saptamani sau imi dau banii inapio!!! Asta dupa 3 saptamani si plata in avans!!! Adevarul este ca mi-au dat produsul unui alt client cara a platit mai mult!!! RUSINE
Dan Nistor
Dan Nistor4 ani în urmă
Am dorit sa incerc o alta tastatura la laptopul meu, banuind-o pe a mea ca este defecta. Laptopul fiind desfacut, doar trebuia introdusa mufa de la tastatura lor si incercat daca funtioneaza.
La ei nu se poate asa ceva, trebuie lasat aparatul la ei si sa revin peste cateva zile, sa platesc constatarea si eventual si taxa de urgenta.
Oricum, le-am spus ca sunt dispus sa platesc, dar nu pentru o constatare completa, cand tot ce aveau de facut era sa intoduca o mufa si sa porneasca laptopul, doua minute maxim.

Ca replica la raspunsul proprietarului:
Eu v-am criticat ca nu mai vreti sa faceti mici reparatii/verificari, ci doar constatari/reparatii complete. Nu era un efort asa de mare sa incercati o alta tastatura pe laptopul meu si oricum va plateam pentru minutele alocate mie.
Nu am discutat nimic despre CAND sa vin la dvs, doar ati mentionat ca se poate aplica si o taxa de urgenta, asa ca nu se pune problema sa ma consider special si sa "sar randul". Apropo', pentru ce mai aveti taxa de urgenta?
Marco Radovancovici
Marco Radovancovici6 ani în urmă
Foarte multumit de serviciul oferit. Am venit cu un laptop la care incartorul nu facea concatc, iar laptopul nu se putea incarca. Laptopul a fost diagnozticat si reparat in 36 de ore cu piese comandate de pe internet. Laptopul a stat in service mai putin de 2 ore. Recomand.
Roberto Paşca
Roberto Paşca8 ani în urmă
Am numai cuvinte de laudă la adresa angajaților de la Stas Computer. Profesionalism, respect și punctualitate ar fi primele lucruri care îmi vin în minte. Mi-am lăsat laptopul stricat, și nici în 4 zile a fost reparat. Merită 5 stele, pentru cum s-au comportat și cum au gestionat situația!
Lucian Sorin Medisan
Lucian Sorin Medisan2 ani în urmă
Comportament neprofesional cu, clientii, atitudine de piatza de vechituri!!!. Efectiv am fost trimis la plimbare, dupa ce am incercat sa cer o oferta pentru niste componente PC. Recomand cu caldura concurenta!!!
0 stele meritati!!!!!!!!!
Am fost tratat ca un copil de la bun inceput. Cred ca ar fi mai constructiv ca angajatul dvs. sa invete sa discute cu, clientii nu sa ii trateze cu superioritate.
Legat de componetetele cerute, Procesoarele AMD seria 5000, o sa fie disponibile in magazine din 5 Noiembrie, "angajatul" nu cred ca este la curent.... deci neprofesional.
Nu stiu cine ii frustrat aici.....
Cristian Zorila
Cristian Zorila2 ani în urmă
Servicii de proasta calitate. Am avut probleme cu sursa, am dus computerul la reparat in luna mai l.am folosit 1 luna jumate pt ca n.am mai avut timp pt ca am devenit tatic; si am incercat in noiembrie sa il pornesc sa il folosesc si n.a mai vrut sa porneasca. M.am dus la ei intr.o luni ca sa vada care este problema si ma suna dupa 4 zile ca nu are nimic. Apoi ma mai si taxeaza cu 70 ron pt verificare. Sigur au pus o sursa neconforma si de aia nu a mers. Nu recomand sa mergeti la ei sub nici o forma si sper sa dea faliment👎👎👎👎👎👎👎👎
Nu merita nici macar o stea
Mesaroș Vlad
Mesaroș Vlad2 ani în urmă
Baietii sunt foarte de treaba, iti ofera tips and tricks si isi fac treaba !
Serviciile nu sunt scumpe deloc!
Sebastian Puraci
Sebastian Puraci2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Au oferit consultanta pentru configurarea echipamentelor cumpărate. Colaborarea a fost una eficienta!
Locații recomandate