/Timis/Magazin de computere

DMI IT SYSTEMS srl

Strada Petru Cermena 12, Timișoara 300110, România

DMI IT SYSTEMS srl
Magazin de computere
3.4
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q724+64 Timișoara, România
+40 356 446 699
dmi-it.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra ioana Mitroi
Alexandra ioana Mitroi5 ani în urmă
Accesorii de laptop , pc, tablete, telefoane, toate intr-un singur loc si la preturi foarte bune. Recomand si pentru cumparaturi rapide dar si pentru reparatiile profesionale pe care le fac si de care eu am fost foare multumit. (Am schimbat ansamblu display Iphone 7 si am achizitionat diverse accesorii)
Mircea ionut Crancescu
Mircea ionut Crancescu6 ani în urmă
Calitate la preturi foarte bune. Am laminat un display pentru Iphone 6plus la ei si am reparat un laptop (hdd si rebailling la chipset-ul de pe procesor) ambele gadget-uri functioneaza si arata impecabil. O sa revin cu siguranta. Se misca repede(3zile). Recomand ! Echipa este profi .
Laurentiu Marco
Laurentiu Marco6 ani în urmă
Service IT si magazin in acelasi loc. Ce poate fi mai util ? Servicii de reparatii la preturi foarte bune. Telefonul meu (Iphone7s) a suferit o interventie bine meritata si acum este foarte fericit; arata ca scos din cutie. Foliile de protectie sunt diverse si la preturi foarte bune. Am achizitionat si o husa, un incarcator auto dar si o folie de protectie Allien. Echipa DMI IT fac o treaba excelenta. Buna treaba baieti. O sa revin cu siguranta. Recomand !
Mihaela Iacob
Mihaela Iacob6 ani în urmă
Servicii de calitate superioara. Am trecut prin mai multe service-uri din Timisoara si nu am avut experiente placute astfel incat cand am ajuns la DMI printr-o cunostinta am ramas profund surprinsa in modul placut. Baietii s-au ocupat foarte repede de problema mea. O recuperare de date si repararea laptopului. O problema la placa de baza. Sunt foarte multumita de ei. Ii recomand. Preturile nu sunt mari. Multumesc echipei DMI :)
Cristina Munteanu
Cristina Munteanu6 ani în urmă
Profesionalism, comunicare deschisa si foarte buna, transparenta. Timp de asteptare relativ scurt 4 zile. Probleme rezolvate. Calitate desavarsita. Problema: display inlocuit, curatatare si recuperare date laptop Acer. Multumiri ! Recomand cu incredere ! :)
Miruna Iosu
Miruna Iosu6 ani în urmă
Preturi foarte bune la toate produsele. Am achizitionat un laptop prin oferta buy-back la un pret foarte bun, deoarece placa de baza a laptopului meu nu mai putea fi reparata. Profesionalismul echipei, dinamica si comunicarea sunt atuurile pe care alte service-uri nu le au. Bravo ! Recomand
Ciprian Mania
Ciprian Mania7 ani în urmă
Am dus un Ipad in service si neprimind niciun raspuns dupa mai bine de 3 saptamani, in conditiile in care am sunat de 3 ori pe parcursul acestei perioade, am hotarat sa merg personal sa solicit tableta. Mi-a fost returnata cu un raspuns sec: "nu s-a putut repara", banuind ca nici macar nu s-a uitat cineva la ea. Lipsa totala de profesionalism. Nu recomand acest service, cel putin pentru Ipad-uri
Ninu Sebastian
Ninu Sebastian7 ani în urmă
Foarte multumit inca o data. La a 4 - a reparatie (ultima fiind un iphone 6s scapat in apa) sunt foarte multumit. Profesionalism, rapiditate si preturi excelente. Le multumesc celor de la DMI, singurul service din oras care au reusit sa imi faca telefonul! Felicitari!!
Locații recomandate