/Cluj/Magazin de computere

Service Macbook

Strada Dâmboviței 49A-51, Cluj-Napoca 400000, România

Service Macbook
Magazin de computere
4.7
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJG+M3 Cluj-Napoca, România
+40 758 151 151
service-macbook.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Macarie
Ciprian Macarie2 ani în urmă
Recomand cu incredere, foarte profi si preturi extraordinare! In Bucuresti la IphoneDoctor si la iRestore mi-au cerut 700, respectiv 750 RON (pretul pentru o placa de baza intreaga), dar baietii de aici mi-au reparat placa mea de baza pentru mai putin de jumatate din pretul celor din Bucuresti.
Alexandra-Karla
Alexandra-Karla2 ani în urmă
Dupa o experienta horror la iRep am dat de ei si intr-o ora displayul a fost schimbat. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism.
Just perso
Just perso2 ani în urmă
Un service prompt, care a reyolvat rapid problema macbookúlui pro pe care lám dus. Bravo intregii echipe.
Toti sunt pasionati de macúri ´puteti vedea la ei si o mica colectie de "old machines" de la inceputurile lui Apple si nu numai.
JozsiGogle JozsiGoogle
JozsiGogle JozsiGoogle2 ani în urmă
Anul trecut 2019 am avut o experinte placuta din partea Service Macbook si anume am dus la reparat un imac27 si au reusit sa imi schimbe placa de baza de atunci functioneaza foarte bine dar mai mult de atit ma surprins profesionalismul lor si punctualitatea reparatie rar de vazut in Romania le multumesc pe aceasta cale apelati cu incredere la aceasta firma sigur nu veti regreta
Gerald Bucur
Gerald Bucur2 ani în urmă
Super satisfacut de echipa de la Service Macbook. Am trimis un iMac 21 inch din Piatra--Neamt cu cele mai mici sperante ca el sa poata fi resuscitat.
Dupa cateva zile am fost informat de baietii de acolo ca hdd este defect si ar trebui schimbat. Mi s-au adus la cunostinta optiunile la care pot opta si anume de a inlocui hdd cu ssd sau de a ramane pe clasicul hdd, precum si pretul acestora. Deasemeni am avut rugamintea de a-mi salva fotografiile si documentele pe care le aveam in memoria calculatorului lucru pe care domnii au reusit sa il faca.
Va multumesc pentru serviciile oferite, seriozitatea si profesionalismul dumneavoastra, ati facut o familie fericita.
As oferi mai multi stele la rating daca s-ar putea.
Alexandru Cancescu
Alexandru Cancescu2 ani în urmă
Multumit, si recomand. Am schimbat bateria la un macbook pro 15". Le-am trimis laptopul prin curier, mi l-au trimis inapoi reparat si cu baterie noua in cateva zile, la un pret decent. Comunicarea cu clientul destul de buna, insa pricipalul lor atuu sunt serviciile de calitate.
Marcoo Runcan
Marcoo Runcan2 ani în urmă
Am un Macbook Air din 2017 al carui controller Backlight a fost 'damaged'.Pe langa aceasta problema, anumite probleme la placa de baza au facut imposibila rularea programelor.

Laptopul a fost adus in service miercuri,avariat, iar joi(urmatoarea zi) l-am primit inapoi in stare perfecta!

Calitatea serviciilor in raport calitate-pret a fost la cele mai inalte standarde!
Multumesc!
Florin Mihalache
Florin Mihalache2 ani în urmă
Sunt profesionisti, dar pana intr-un punct. Am fost sa imi schimbe bateria unui MacBook Pro 15 2015, iar cand am ajuns acasa nu mergea un difuzor. L-am dus inapoi, au rezolvat difuzorul, dar nu mai mergea butonul de power on/off. Apoi au schimbat tastatura, laptopul functioneaza corect, dar tastatura este una folosita. Ceea ce nu ma deranjeaza, da are mici "defecte": in locul tastei "M" am o tasta cu ". ;", iar o alta tasta nu sta corect, e stramba. Toate plimbarile astea au insemnat cam 1 saptamana fara laptop. Nu mi-au cerut bani in plus fata de ce am platit initial (700 lei), dar per total nu pot spune ca sunt multumit...
Locații recomandate