/Cluj/Magazin de computere

Expert PC - Laborator Service Laptopuri și Calculatoare

B.P. Hasdeu nr. 61, Cluj

Expert PC - Laborator Service Laptopuri și Calculatoare
Magazin de computere
4.7
336 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7H+3F Cluj-Napoca, România
+40 752 245 041
expert-computers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florinbudali Florin
Florinbudali Florin2 ani în urmă
Foarte buna.am un leptop.care ami tot afiseaza ca expira licenta windows 10ce tre uie facut .Astept raspun cu depanarea lui si pretul.instalarea windows pe leptop cat timp tre uie sa mearga o zi buna astept raspuns.
Beniamin Ardelean
Beniamin Ardelean2 ani în urmă
In primul rand personalul este foarte de treaba. Apoi este vorba despre rapiditatea cu care s-au miscat. L-am dus luni si următoarea zi dimineata a fost gata. Sunt foarte multumit :)
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
Mi-am dus laptopul la reparat la aceasta "firma" si pe langa faptul ca nu mi-au dat niciun document care sa ateste ca a fost la ei in service si garantia pe ce au lucrat asa cum se da peste tot de la orice service, mi-au si disparut informatii de pe el. Da, intr-adevar, mi-ar fi rusine. Mi-au dat o hartie cu niste mazgalituri care nu atesta nimic si in niciun caz nu tine loc de garantie, foarte profi. "Doar sunteti cei mai buni" modestia nu va caracterizeaza. A.. si era sa uit, mi-au lipit un "abtibild" pe spatele laptopului, care la fel nu atesta nimic si se poate sterge. Iar domnul de acolo, pe langa faptul ca e un lingusitor care pare ca le stie pe toate si nici macar nu te lasa sa vorbesti, am observat din recenziile scrise pe google ca nici macar nu accepta critica ca fiind ceva constructiv, deh ii scade nota pe google si nu mai sunt "Cei mai buni".
Diana Popa
Diana Popa2 ani în urmă
Am mers cu o problema am explicat exact ce vreau si mi s-a schimbat tastatura la laptop(chiar daca am spus ca nu asta ma interesează) pt ca nu funcționau cateva taste care oricum nu ma deranjau si problema care ma deranja din interiorul laptopului a ramas nerezolvata...
Cristina C
Cristina C2 ani în urmă
Am pozat exact ce mi-ati dat dvs. pentru ca altceva nu am avut ce poza, din moment ce nu am primit un document care sa ateste reparatia si pe ce perioada este garantia reparatiei, adica pe ce am platit 250 de lei. Si bonul de intrare in service e pentru diagnosticare, pt care am platit separat 30 de lei si nu tine loc de garantie sau de bon de iesire din service. Cat despre informatiile care nu mai sunt si inainte sa il aduc la reparat erau, e putin ciudat, din moment ce doar voua v-am dat parola, nu credeti?!
Nici macar cand am revenit a 2-a oara nu mi-ati dat aceea garantie si nu e vorba despre niciun punct de vedere, nici macar nu m-ati lasat sa vorbesc, iar eu ca ca o fata finuta ce sunt am plecat, nu am stat sa ma cert ca la piata. Si nici macar nu l-ati reparat in aceeasi zi, asa ca nu mai mintiti doar ca sa va umflati in pene.
Se observa cum va acceptati critica, din moment ce mi-ati blocat contul, tocmai ca sa nu pot sa raspund si mi-ati dat report la recenzie. Si cel mai probabil asa faceti cu toate recenziile care nu va convin.
Tudosa Toma
Tudosa Toma2 ani în urmă
Lucrez in proiectare și modelare 3D am mers pe recomandări la băieți și sincer nu au dezamăgit deloc,am avut noroc de o persoana care s a ocupat integral și profesionist de problema mea,au venit cu soluții rapide și eficiente oar de pe o zi pe alta am reușit sa ridic calculatorul !
Eu unul sunt f mulțumit și apreciez efortul lor!
Am sa rămân client fidel ! 😎
Bratu Petrut
Bratu Petrut2 ani în urmă
Mi-au reparat un Macbook late 2011 in 3 zile, placa de baza plus tastatura cu tot cu comanda! M-au tinut la curent cu update-uri si au cerut un pret foarte bun! Recomand🤩
Miclea
Miclea2 ani în urmă
De obicei nu las recenzii, dar cu mine oamenii au fost profi, in plus am mai invatat si niste chestii noi. Multumesc!
Locații recomandate