/Botosani/Magazin de computere

Altex Botoșani Stop Shop

Bulevardul Mihai Eminescu 2, Botoșani 710014, România

Altex Botoșani Stop Shop
Magazin de computere
4
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ2R+JV Botoșani, România
+40 756 073 540
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Marian M.
Marian M.2 ani în urmă
Magazinul e ok, dar majoritatea personalului total dezinteresați, îi vezi stând toți la un loc în,, bisericuțe ''. După ce reușești într-un final să achiziționezi produsul pt care ai venit, la casă,, doamnele,, deranjate că le-ai întrerup din discuție, uitându-se cu greață la tine.
Nu este prima dată când pățesc acest lucru. Au fost și dăți când am renunțat să cumpăr.
Sand Sand
Sand Sand2 ani în urmă
Nici o stea nu meritați Pentru ca cereti vaccin! Te bagi tu în viata personala a clientului! Dar ce e sănătatea ta? Voi sunteți vaccinați sunteți imuni la covid nu ai ce sa iei de la un nevaccinat. Rușine!
Cristinel Iacob
Cristinel Iacob2 ani în urmă
Am fost sa cumpăr și miau zis marti m-am dus la dedeman am luat produsul pe loc nu marti
Catalin Tudose
Catalin Tudose2 ani în urmă
Personal indiferent fata de client, cu greata si indiferenti...intentionam sa cumpar masina de spalat Wirlpool la 2050 de lei dar am renuntat datorita nesimtirii angajatilor. Oricum, multumesc Altex!
Marioux Work
Marioux Work2 ani în urmă
Atunci cand cumparati orice produs sa stiti ca garantia europeana este de 2 ani.Garantia pe care o ofera praduitorii astia e de la 6 luni.Asa, pentru ca pot si pentru ca nu intreaba aproape nimeni. Initial mi-a fost oferit o garantie de 6 luni pe baza bonului (daca l-ati aruncat sanatate) si mi-au dat garantie 2 ani dupa ce am asteptat vreo 10 minute pana s-au coit ei. Cereti express garantie de 2 ani.
Cezar cezar
Cezar cezar2 ani în urmă
Va aduc la cunoștință că atitudinea angajaților trebuie ferm îndreptată chiar dacă este vorba și de un copil care este un client domnilor angajați în special domnul Popovici Alexandru nu trebuie să aveți o atitudine de sfidare când vi se zice problema tehnica a unui produs ,, ce mi zici mie ce are , doar nu ți-o repar eu nu este treabă mea,, și nu acuzați clientela și ascundeți defectele ,, nu trebuie sa se afle că a fost așa din magazin,,
Mircea Calancea
Mircea Calancea5 ani în urmă
A fost ok! Am cautat o lungă perioadă baterii alkaline pentru ceasul de mână și nu am găsit....
Am găsit la altex o variantă de baterii adică un combo pack cu mai multe feluri printre care și tipul necesar. Ca și preț sunt accesibile deși par cam multe incluse în pachet. O sa atașez o poză cu ceea ce am gasit...sper să fie și de calitate.
CruelRo Alex67
CruelRo Alex676 ani în urmă
Am vrut o pereche de casti pentru Xbox. Iar perechea ce mi-a fost recomandata, mi s-a spus ca este compatibila cu xbox one desi pe pachet nu era mentionat acest lucru. Cand am ajuns acasa, surpriza, incompatibilitate. M-am dus dupa cateva zile inapoi la magazin doar ca sa gasesc replici plictisite precum ca e vina mea si ca nu imi poate da banii inapoi pentru ca nu am venit in aceiasi zi desi pe bon scrie ca garantia e valabila 6 luni.
Trebuia sa imi dau seama ca suna prea bine faptul ca mi le ofera cu 10% reducere....

Nu as recomanda nimanui. As da 0 stele daca ar fi posibil...
Locații recomandate