/Botosani/Magazin de computere

Computer House

Calea Națională 52, Botoșani 770014, România

Computer House
Magazin de computere
4.3
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMW5+X9 Botoșani, România
+40 723 361 077
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Soimu Soimu
Soimu Soimu2 ani în urmă
Personal ok. Servire prompta
Asabets asabets
Asabets asabets4 ani în urmă
Obtii ajutor in rezolvarea problemelor dar comunicarea cu clientii trebuie inbunatatita.
Andrei Hagiu
Andrei Hagiu6 ani în urmă
Oameni foarte cumsecade, dornici sa te ajute si cu o frumoasa initiativa de a gasi solutii. De-a lungul timpului in relatia mea cu magazinul, preturile mereu au fost corecte atat pentru mine - client, cat si pentru ei - furnizor, ceea ce da dovada de profesionalism din partea lor.
Popa Bogdan
Popa Bogdan6 ani în urmă
Personal dornic sa te ajute si initiativa de a gasi multiple solutii pentru necesitatile tale, preturi corecte, sfaturi utile,profesionalism.
Olivian-Corneliu Olaru
Olivian-Corneliu Olaru2 ani în urmă
Sincer mie mi s-au părut cei mai serioși dintre toți. Chiar dacă poate prețul e cu 10 lei mai scump decat in alte părți nu regret că fac cumpărături de la ei deoarece nu am avut nicio problema cu nici un device luat de la ei. Plus că întotdeauna au fost foarte prompți și au reparat foarte bine laptopuri achiziționate din alta parte și ieșite din garanție. In concluzie recomand acest magazin. De altfel și faptul că au rezistat pe piata atâta timp îi recomandă.
Iulian Romaniuc
Iulian Romaniuc2 ani în urmă
Neserioși !
Am cerut un hdd extern 500mb pentru televiziune vodafone și mi s-a dat un ssd care nu se potrivește cu mediaboxul horizon de la vodafone .Am găsit și folosesc cu succes hdd wd. La mag. , am prezentat ssd- ul și bonul fiscal am explicat situația și nu l-au primit înapoi. Concluzia mea este că NU SUNT serioși...Nu folosiți serviciile lor !
Îmi pare rău de aceste concluzii dar ESTE realitatea...
(menționez că nu am mai folosit serviciile acestei firme)
Daniel Jupiya
Daniel Jupiya2 ani în urmă
neseriosi , am cumparat o placuta ram .. am cerut niste specificatii pentru ea mi-au dat altceva si cand am vrut sa fac retur au zis ca nu se poate ,NU RECOMAND, continuare : deci eu trebuie sa plimb calculatorul pentru o componenta care ați vândut-o știind ca nu este ce am cerut eu , concluzia: intri ceri un produs , dați altul numai sa luați banii clientului după care clientul trebuie sa se plimbe pe drumuri pentru ca voi nu ați fost în stare sa furnizați produsul cerut , oameni serioși nu gluma
Livia Belecciu
Livia Belecciu2 ani în urmă
Recomand cu incredere de cate ori am ceva numai aici imi duc laptopul..rapiditate si prețuri mici fata de alte magazine.
Locații recomandate