/Arad/Magazin de computere

DataSPOT Computers

Bulevardul Nicolae Titulescu 310, Arad 310330, România

DataSPOT Computers
Magazin de computere
4.5
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58GW+M4 Arad, România
+40 357 442 442
dataspot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Csabi Varga
Csabi Varga2 ani în urmă
Am comandat un produs online. In e-mail scrie clar ca o sa fiu contactat pentru confirmare. Nu s-a intamplat. Dupa 1-2 zile sunt sunat ca a ajuns produsul si pot sa merg dupa el. Ajung sa ridic produsul si surpriza! Este de la alta firma. Am spus ca nu asta am comandat. Raspunsul sec a fost ca daca vreau asta bine, daca nu tot bine. n
Nu a gasit produsul ce am comandat si a comandat altceva, dar e la acelasi bani. Intradevar suma ceruta era la fel, doar ca pachetul contine 1 bucata, iar cel comandat de mine contine 2 bucati (deci pentru el e acelasi pret). Asta se putea evita din prima daca se anunta la confirmare sau ulterior telefonic cand am fost chemat la magazin. Scuteam timp si bani.
Prohaszka Cristian
Prohaszka Cristian2 ani în urmă
Pwrsonal foarte ok, pregatiti sa ajute.
Norbert Rusu
Norbert Rusu2 ani în urmă
Găsești tot ce vrei la prețuri avantajoase.
Emanuel Adrian Vlaicu
Emanuel Adrian Vlaicu2 ani în urmă
Preturi acceptabile, angajati amabili si un service pe care te poti baza la nevoie. Daca pc-ul nu avea problema pe care credeam ca o are, mi-au spus ca nu o are, am platit doar constatarea si am scapat (spre deosebire de uni mecanici auto care nu ar scapa ocazia sa iti schimbe oricum piesa buna - dar sa nu deviem de la subiect...) :)).
Nelu badea
Nelu badea2 ani în urmă
Am cumparat un produs de la ei.S a putut observa ,amabilitatea ,bunul simt si tot ce i trebuie unui bun comerciant in dialogul cu clientul.La telefon am simtit aeasi amabilitate ca in magazin.Concluzie:o echipa de tineri ,amabili,cu mult bun simt si nu in ultimul rand ,buni profesionisti.Cand aveti ocazia ,nu i ocoliti si convigeti va singuri.
Ardeleansky
Ardeleansky2 ani în urmă
Intre 2-3 stele. Nu m-au putut ajuta. Am mers cu un hard extern la ei. Speram ca daca nu il pot repara ei, sa il trimita altcuiva dar sa imi zica un pret, sa stiu un lucru de la inceput.
Spre exemplu cand m-a sunat o tipa de la ei sa imi zica ca il fac, a zis ca ma costa 400 ron, am zis ok, faceti-l cu 400. Cand am zis ok, ea a zis “stati de fapt sa intreb un coleg” si in acelasi apel a venit cu 900 ron. Dupa aprox o saptamana m-a sunat un tip de la ei si mi s-a zis ca nu se poate face si sa vin la magazin dupa el. La magazin cat si inainte am tot fost intrebat daca sigur doresc sa in repar si daca merita si ca ce am pe el... ei bine, din moment ce eu doresc sa il repar, ma gandesc ca tu ca firma imi zici un pret, imi zici daca se poate si ma faci fericit
Cornel
Cornel2 ani în urmă
Servire cu indiferență totală, trebuie să stai cca 30 minute să îți vină rândul să poți intra în magazin...nu acceptă în magazin decât un singur client dar angajați în incinta erau 3 din care doar una servește clienții...ceilalți având probabil alte atribuții de serviciu...de evitat pe viitor!
Tiberiu-Emil Miti
Tiberiu-Emil Miti2 ani în urmă
Componente de calculatoare, imprimante, periferice, reparații desctop uri si laptopuri, configurari pe loc și refurbished. Nota 10 și la interfața online a magazinului.
Locații recomandate