/Arad/Magazin de computere

Altex Arad Greenfield

Calea Radnei nr. 294, Arad 310318, România

Altex Arad Greenfield
Magazin de computere
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59FC+3Q Arad, România
+40 357 404 939
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Angelica Jula
Angelica Jula2 ani în urmă
Am avut de a face cu acest magazin.Am cumpărat o combina frigorifica Gorenje în urma cu doua luni care ne a făcut probleme. Am făcut reclamații peste reclamații dar în cele din urma cu ajutorul domnului Cosmin de la Garanții, ni s a rezolvat problema. Multumim frumos domnule Cosmin.
Maria Cososchi
Maria Cososchi2 ani în urmă
Am cumparat un hard disk
Eu nu prea ma stiu cu acestea
Ajung acasa vad ca nu fuctioneaza cum ar trebui
Astazi nu a mai mers deloc
Am mers la altex sa o dam inapoi si sa ne dea banii inapoi
Acolo ni sa spus ca nu ne da banii inapoi petru ca am dat cu ea de pamant
Noi nu am dat cu ea de pământ
Am o poza cu ea in punguta in care am primito si se observa defectele
Rusine altex
Niste Adina
Niste Adina2 ani în urmă
De 3 zile stau cu mașina defecta și dau pe telefoane și ma deplasez la magazin pt tot felu de proceduri,,, rușine.... Cumpărăm ceva, imd suntem serviți și ne ia bani ușor, dar când e vb de ei totul e altfel!!!
Elvis Gylly Denis Tanase
Elvis Gylly Denis Tanase2 ani în urmă
Aproape ok. (Azi am fost) Am intrebat de un model de telefon daca au stoc pe Arad si au spus ca nu au stoc. Pot sa il comand si ajunge din alte orase. Am mers in magazinul de pe Banu Maracine sa intreb totusi si aveau 10 in stoc. Am achizitionat de acolo. Poate ca nu erau suficient de informati cei de la Altex Greenfield de existenta stocului din cealalta locatie. Am asteptat sa se termine black friday ca sa pot lua telefonul la pret corect🤣🤣
Adrian Burciu Corodeanu
Adrian Burciu Corodeanu2 ani în urmă
Un magazin mai mult spațios decât dotat... la mărimea sa te aștepți la o gama mult mai variata. Personalul nu este foarte orientat către client... dacă ai nevoie de asistenta trebuie sa ii vânezi tu pe ei și nu invers.
Poate ca avem așteptări mult mai mari în comparație cu concurenta care o oferă online-ul dar într-adevăr putem spune ca este cel mai mare magazin din Arad... și dacă suntem indeciși asupra a ceva și vrem sa vedem fizic cred ca ar fi prima opțiune de luat în calcul.
Popescu Cosmin
Popescu Cosmin2 ani în urmă
Recomand. Un magazin destul de bine aprovizionat, cu personal foarte amabil, iar unii dintrei ei sunt chiar profesionisti. Timpul de asteptare a fost destul de scurt. Pretul televizorului achizitionat era redus si dupa alte cateva zile, l-au actualizat si am constatat ca pretul platit de mine era de fapt cel.standard. Nu e prima data cand se intampla lucruri de felul acesta si nu sunt singurii.... Totusi, angjatii din ambele magazine Altex au fost ok si s-au comportat exemplar.
Mariș Horia
Mariș Horia2 ani în urmă
Totul OK, păcat ca nici măcar pentru unii bizoni cu grav handicap nu s-a deschis drive in 😨
Iulia Varga
Iulia Varga2 ani în urmă
Personal orientat catre client, amabil si profesionist. Magazin spatios, curat, organizarea pe rafturi foarte buna, produsele sunt usor de gasit, pe categorii de produse. Preturi bune! Parcare mare, accesibila in fata magazinului!
Locații recomandate