/Timis/Magazin de bricolaj

Businesss

Strada Gheorghe Lazăr, Timișoara, România

Businesss
Magazin de bricolaj
3
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
Q669+28 Timișoara, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Crina Batrana
Crina Batrana4 ani în urmă
Nu recomand sa va faceti mobila la Razvan Pasca! A dat dovada de neseriozitate intrucat termenele de realizare nu au fost respectate, unele masuratori au fost luate gresit si designul propus nu a fost repectat pentru unele piese de mobilier.
Am comandat in luna mai 2018 mobilier pentru living, hol si o bancuta cu spatiu de depozitare pentru exterior.
Mobila a fost livrata tot pe bucati. De exemplu, prima parte din mobilierul de living a venit in octombrie 2018, avand picioare instabile, polite si manere lipsa si a ajuns sa fie cu adevarat finalizat abia in aprilie 2019, deci a durat jumatate de an.
Desi comandata din mai 2018, bancuta de exterior a sosit abia in decembrie 2018 iar culoarea si designul nu au fost respectate si nici calitatea, aceasta fiind construia din panou de molid care a fost fisurat de la bun inceput, drept urmare un maner si placa ce joaca rol de sezut s-au rupt dupa doar cateva folosiri.
Am convenit ca bancuta va fi returnata si ca vom primi banii inapoi pe ea. Abia in iulie 2019, Razvan a trimis un angajat si a luat bancuta, dar apoi ne-a informat ca nu ne va da banii inapoi ci ca o va repara in decurs de 2 saptamani.
Din acel moment, Razvan nu mai raspunde la telefon si nu am primit banii sau bancuta reparata inapoi, in conditiile in care am achitat avansul la timp iar plata integrala a fost facuta in octombrie 2018, desi la momentul respectiv nu aveam toata mobila.
Alina Focaru
Alina Focaru4 ani în urmă
Locații recomandate