/Timis/Magazin de bricolaj

Casa Rusu Timișoara Alfa

Strada Ardealului 70, Timișoara 300529, România

Casa Rusu Timișoara Alfa
Magazin de bricolaj
4
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5QV+HM Timișoara, România
+40 757 076 730
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Cocora
Mariana Cocora2 ani în urmă
Calitate,preturi ok!
Mihaela Paduraru
Mihaela Paduraru2 ani în urmă
Am cumpărat luna aceasta o canapea si un pat. Au ajuns acum 2 zile si am observat un defect la pat. Se vede clar ca a fost rupt si s-a lipit ulterior . Nu mi se pare normal sa se trimita asa produsele si având in vedere faptul ca au fost ultimele produse din show-room sa nu se zică faptul ca se putea face o reducere ceea ce am aflat ulterior. Sunt foarte dezamăgită.
Cristina Bogasieru
Cristina Bogasieru2 ani în urmă
Găsiți tot ce vreți, modele foarte frumoase și accesibile .
Hemisus Marmoratus
Hemisus Marmoratus4 ani în urmă
Mobilă de calitate
Eleusisis ink
Eleusisis ink4 ani în urmă
Mare atentie cind cumparati mobila de la firme de genul asta. E de foarte proasta calitate! Ok. Nu e firma direct vinovata, ei doar vand, dar parca ar putea sa aduca si marfa de calitate. In rest, din punct de vedere al procesului de vanzare sint ok. Amabili si pro activi. Strict ca si magazin recomand. In schimb nu prea recomand marfa - as vrea ceva mai bun calitativ pentru banii mei greu munciti.
Roxana Luca
Roxana Luca4 ani în urmă
Am achizitionat astazi niste produse de aici, iar relatia cu clientii este una deplorabila! Am luat 4 tabureti deschisi la culoare, pe care nu a avut posibilitatea vanzatoarea sa mi ambaleze in niciun fel, ci mi s-a dat o folie de plastic, sa-i ambalez singura daca vreau. Iar sa ma ajute cineva sau sa-mi dat un carucior ceva, sa-i transport pana la masina, nici pomeneala! Am zis: Cum este posibil asa ceva? Tratati clientii cu bataie de joc! Dansa mi-a raspuns ca este singura si nu are ce sa faca. Nu am cumparat pentru mine taburetii, ca altfel ii lasam acolo si imi ceream banii inapoi! Nu recomand nimanui experienta oribila pe care am avut-o eu astazi. Referitor la relatia pe care o au cu clientii simt doar dezamagire si dezgust!
Victor Rill
Victor Rill2 ani în urmă
am cumparat biblioteca Alvin ( camera tineret) , lipseste o piesa, exact lateralul biliotecii Piesea 0203 - dimensiuni 2014.5 x 400.5 x 16 mm. Sun sa vedem cum rezolvam... revin.
S-a rezolvat cu un telefon plus drum la fabrica!.
Valeria Minciu
Valeria Minciu2 ani în urmă
Oferta variată, personal amabil
Locații recomandate