/Prahova/Magazin de bricolaj

Luxor Casa | Mobilier, Decoratiuni, Corpuri iluminat, Tamplarie din PVC & Aluminiu, Design pereti & pardoseli | 12 rate dobanda zero

Strada Mărășești nr.212, Ploiești 107595, România

Luxor Casa | Mobilier, Decoratiuni, Corpuri iluminat, Tamplarie din PVC & Aluminiu, Design pereti & pardoseli | 12 rate dobanda zero
Magazin de bricolaj
3.7
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
W2M4+3H Ploiești, România
+40 762 009 001
luxor.casa
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diablonicu
Diablonicu2 ani în urmă
Fugiti, mai bine va faceti voi singuri mobile decat sa apelati la ei. FUGITIII
AutoTech Mobility
AutoTech Mobility4 ani în urmă
Intercorp Holdings comercializeaza o gama larga de ferestre PVC tip termopan, care integreaza materiale de calitate superioara.

Indiferent de model, sistemele optimizeaza izolatia termica si fonica a locuintei.

Design-ul modern si proprietatile materialelor folosite asigura un maxim de comfort. Beneficiati de tehnologiile inovatoare folosite de echipa Intercorp.
Diana Cozea
Diana Cozea4 ani în urmă
Am cautat destul de mult o firma serioasa, atat in mediul online cat si prin intermediul cunostiintelor, o firma care sa-mi inspire in primul rand incredere, sa ofere calitate dar care sa aiba si preturi corecte. Aveam de facut o casa intreaga. Am gasit Luxor ca fiind foarte profi, din toate punctele de vedere. De la convorbirea telefonica initiala, desenele tehnice cu propunere de solutii, cafeaua calda servita la showroom-ul lor, pana la montajul si curatenia lasata in urma lor. Au inceput dimineata la 7 iar la ora 17 erau gata, cu tot cu curatenie. Inca ceva: nu miros a bautura, nu injura, sunt echipati adecvat, spun multumesc cand sunt serviti de catre clienti cu un pahar de apa. Recomand cu cea mai mare caldura.
Office Tamplarie.Casa
Office Tamplarie.Casa4 ani în urmă
Luxor Casa ofera clientilor produse de import dar si produse realizate in Romania; se adreseaza unei game diversificate de cerinte.

In cataloagele Luxor Casa clientul poate identifica multe produse calitative, frumoase si utile, dar se pot plasa si comenzi speciale.

Preturile sunt convenabile, majoritatea sunt negociate cu clientul; exista posibilitatea achizitionarii in sistem 12 rate cu dobanda zero, iar calitatea lucrarilor este ireprosabila.
Romania Business
Romania Business4 ani în urmă
Mobila din lemn masiv la preturi competitive. Super calitate. Mobila o puteti vedea in showroom-ul Luxor situat pe str. Marasesti, nr.212, Ploiesti.
Nicolae Mihai
Nicolae Mihai2 ani în urmă
Am sunat la ei sa ma duc cu o schema, sa vada daca se poate realiza ce doresc, imi zic ca ma pot duce, ma invoiesc, ma duc, o duduie face o poza si spune ca ma va suna cineva. Nu m-a sunat nimeni, cand le-am batut obrazul au inceput sa ma injure. Fuguti de ei!!!
Locații recomandate