/Prahova/Magazin de bricolaj

Leroy Merlin Ploiesti

Bulevardul Republicii 1 Km 6, DN 1, Blejoi 107070, România

Leroy Merlin Ploiesti
Magazin de bricolaj
3.7
9 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
XX79+C7 Blejoi, România
+40 374 427 500
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Ion273 zile în urmă
Sunt persoana cu handicap fizic . Am mers in magazinul dvs din Ploiesti sa cumpar 2 radiatoare de 22x600x600 . Nu m-a ajutat nimeni din personalul " minunat " sa le pun in carucior , nici sa ajung cu ele la casa . Doamna de la casa mi-a vorbit foarte , foarte urat , spunandu-mi sa-mi aduc ajutoare cu mine daca am nevoie de ajutor . Cum vi se pare acest tratament . Ce sanse credeti ca mai sunt ca eu sa intru in orice magazin nu numele : Leroy Merlin ?
Dan Sebastian318 zile în urmă
Este exagerat de cald în incita magazinului, angajații suferind de caldura din cauza șefului pentru a face economie la curent 🥵🥵🥵😡😡🤬🤬
Mihaela Batiescu
Mihaela Batiescu2 ani în urmă
Cu toate ca eram client al acestui magazin,si-mi placea sa merg sa fac cumparaturi la Leroy, m-au dezamagit total.
Am cumparat brad de Craciun si am participat la promotia prin care daca aduc bradul inapoi primesc un vaucher de cumparaturi in valoare de 25 RON.
Am mai participat si in anii trecuti si am apreciat Leroy pentru aceasta initiativa de a recicla brazii.Doar ca anul acesta vaucherul de 25 RON se da in baza bonului (ca si in anii trecuti ) si in plus trebuie sa avem si card de client Leroy,ceea ce inseamna ca ne obliga sa ne facem card de client.
Consider ca a fi client nu inseamna doar a avea un card si nu cred ca asa se atrag clientii.
Elena Raluca (EdeBine.ro)
Elena Raluca (EdeBine.ro)2 ani în urmă
Totul super ok, oameni de treaba si nu este aglomerat. Mi-am facut cumparaturile fara haos si am gasit aprox. tot ce aveam nevoie.
Manole mihai
Manole mihai2 ani în urmă
Am fost in magazin cu cateva zile in urma de unde am achizitionat mai multe tipuri de materiale de constructie cu livrare .Totul a decurs mai usor si rapid atunci cand am fost ajutat politicos de catre unul dintre angajati ( probabil toti fac treaba asta) Adrian , care m-a insotit pana la finalizarea facturii.
Atitudinea m-a convins sa revin si astazi cu o alta comanda...
Stanescu Ion
Stanescu Ion2 ani în urmă
Buna-ziua!Am plasat o comanda telefonica la d-voastra si din pacate nu aveam codul produsului.D-soara(d-na)Loredana a fost foarte amabila si m-a ajutat cu gasirea codului,al respectivului produs,si asa am finalizat comanda.Super magazin,mai ales cei de la comenzi telefonice.O sa revin cu placere sa mai fac comenzi.O zi buna!
Maria Tanase
Maria Tanase2 ani în urmă
Am fost placut impresionată de magazinul Leroy Merlin. Aici am gasit tot ce am avut nevoie pt renovarea unei băi și expedierea produselor s-a făcut rapid în aceeași zi . Mai mult pt ca am avut probleme la instalarea cabinei de duș, am primit cu multă bunăvoință și promptitudine ajutorul. D-l Florin Lupu de la raionul cu produse sanitare a venit la domiciliul meu și a rezolvat problema cu mult profesionalism. Mulțumesc mult. Solicitați cu încredere acest magazin.
Ciprian Paun
Ciprian Paun2 ani în urmă
Foarte mulțumit de experiența din magazin,produsele sunt foarte diversificate,au un personal dispus sa te ajute in rezolvarea problemelor,spre exemplu azi am fost sa achiziționez materiale din departamentul “ drive “ și am rămas plăcut impresionat de amabilitatea casieriței,domnișoara Adelina R care a avut răbdarea și amabilitatea sa stea și sa îmi explice/rezolve o problema legată de o oferta pe care eu o înțelegeam greșit ,🔝✌🏻
Eduard Mircea Braguta
Eduard Mircea Braguta2 ani în urmă
Varitate mare de produse și buna calitate. Personal amabil și care iti oferă informațiile de care ai nevoie. Preturi corecte. Organizare bună la raft , te ajuta sa nu pierzi timp. Atmosfera plăcută care te invita sa-ti faci casa mai frumoasă.
Dragos Borsi
Dragos Borsi2 ani în urmă
Magazin de 2 lei, angajatii se pitesc dupa rafturi, cand intrebi ceva, ti se spune ca nu este raionul lor. Management inapt. Nu recomand. Experienta mea in magazin a fost foarte dezamagitoare. Am cerut sa vorbesc cu managerul, l-am asteptat insa acesta nu s-a deranjat sa vada despre ce este vorba.
Locații recomandate