/Bucuresti/Farmacie

Farmacia Ana Maria

Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 51A, București 030445, România

Farmacia Ana Maria
Farmacie
4.5
28 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C577+MV București, România
+40 31 436 6674
farmaciaanamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Apetrei Georgeta1 an în urmă
Buna seara . Locația Sălăjan sector 3 ,farmacia Ana Maria intrare cu piata Sălăjan (nu farmacia Ana Maria de langa Dr Max ;sunt 2 farmacii la Sălăjan)am luat niște pansamente de la Hartmann eu îi ceream ceea ce îmi trebuia iar farmacista foarte acră și nesimțită, este una grasa ,tunsa scurt și vopsita acaju ,este cea mai nesimțită farmacista . Învătați-o bunele maniere ,să fie mai amiabila, să lase tonul ăla mai jos ,nu îi place ceea ce face să lase pe altele . Nu voi mai călca în această farmacie !
Fachety F & D
Fachety F & D2 ani în urmă
Bună seara, as vrea sa fac și eu o reclamație Doamnei Diriginte, am uitat cum o cheamă k nu a vrut sa îmi dea numele cred ca Simona și numai sstiu nimic, este cea mai micita fata din tot salonul sau poate ma mințit. În fine, eu knd am întrat în farmacie ma preluat o doamna puțin roșcat, foarte calda la vorba, ma întrebat ce M nevoie iam zis medicamentul de care am nevoie și câte cutii.. Totul în regula ma pus doamna sa trimit rețetă pe adresa lor de e-mail dar din păcate nu a mers.. Abia după câteva min a primit-o striga la mine din camera din spate... Apropo când vine la ghișeu îmi spune ca ar fii mai bine sa ma duc sa scot un xerox cu rețetă k k sa nu fie probleme. M. Am dus cu toate ca nu știam zona. În Sf. Am reușit,iar când am întrat doamna isea din tura ne-am salutat și mi-a zis k ii pare rău.. Diriginta aia pitica mii le dăduse la alt cineva, cu 5 min în urma... Am făcut soc pe loc... Am țipăt acolo k am fost trimis sa fac o copie la un xerox iar cum nu știu zona. Mam învârtit toată piața... Diriginta aia mica cu parul lung foarte intepataă, și când am zis k nu rămâne asa sa pierd timpul de la 7 dim trezit și venit în București plus câteva ore de luat tot Ștefan cel Mare pana la Dristor din farmacie în farmacie, and iam zis toate astea și k nu ma las pana nu vin cu protecția consumatorului ma ia deoparte Diriginta care era ca copilul meu și îmi spune k mai are ea în geanta 3 cutii de imovane da nu poate sa îmi dea 2 cutii.... Iar eu aveam rețetă de 90 de capsule pe 3 luni...
Stefan Vasile
Stefan Vasile2 ani în urmă
Am ales această farmacie pentru că este amplasată convenabil, în apropierea locuinței, lângă piață. Astfel, când îmi fac alte cumpărături, pot achiziționa de aici produse pentru igienă, îngrijire și, la nevoie, medicamente.
Din păcate, după ceva timp, constat din ce în ce mai des că această unitate de vânzare este doar asta: un loc destinat vânzării cu orice preț. Dacă nu au produsul pe care îl doresc, îmi aduc altul apropiat. Dacă îl refuz, încearcă să îmi ofere altul, foarte insistent, în ciuda refuzului foarte clar.
Recomand multă atenție, sau puteți ajunge acasă cu alte produse (sau chiar medicamente) decât cele pe care le-ați cerut explicit.
Unitatea aceasta nu preia medicamentele expirate sau pe cele pe care le-au vândut profitând de neatenția cumpărătorului. Nu e de mirare, având în vedere că scopul e doar de a vinde, nu au și vreo grijă față de mediu.

Eu m-am lămurit. Prefer să cumpăr produse de igienă și îngrijire de la hipermarket, măcar acolo mi le iau singur de la raft, nu încearcă cineva să mă înșele cu bună știință.
Andreea Chilianu
Andreea Chilianu2 ani în urmă
foarte multumita!

Personal serviabil, dragut.
am gasit tot ce am avut nevoie, iar daca nu au pe stoc, fac comanda si te anunta cand sosesc produsele.
Bogdan Radu
Bogdan Radu4 ani în urmă
Foarte buna farmacie in zona! Spatioasa, cu multe produse; pana acum, personalul a fost mereu extrem de amabil si de ajutor. Preturile sunt super-ok,; am gasit medicamente mai ieftine decat la alte farmacii renumite pentru preturile mici.
In general, o experienta foarte placuta!
Veronica Wagner
Veronica Wagner4 ani în urmă
Un lant de farmacii care mie si familiei mele ne-a oferit tot sprijinul. Au aratat interes, omenie, s-au indreptst care solutionarea problemelor intr-o maniera demna de respect. Ne-au scutit de drumuri in plus si bani cheltuiti aiurea! Va multumim!
Mirel Barbulescu
Mirel Barbulescu4 ani în urmă
Farmacie bună, în cartier.
Program orele 8-22 în toate zilele.
Felicitări !
Silvia Dumitru
Silvia Dumitru2 ani în urmă
Foarte serviabile, daca nu au.produsul cautat, fac comanda.si in 1-2 zile, il.primesti
Multumita :-)!
Burcea Cristina
Burcea Cristina2 ani în urmă
Personal bine pregatit si organizat,
Farmacia aprovizionata.
Locații recomandate