/Ilfov/Magazin de bricolaj

Euro Unelte Trading SRL - eurounelte.ro

Soseaua Linia de centura, DNCB 2, Ștefăneștii de Jos 077010, România

Euro Unelte Trading SRL - eurounelte.ro
Magazin de bricolaj
4.3
408 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G59J+FG Ștefăneștii de Jos, România
+40 374 710 810
eurounelte.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan clp
Bogdan clp2 ani în urmă
Am cumparat o masina de facut cârnați si chiar nu ma asteptam sa fie asa bun si rapid,usor de umplut. Recomand,seriozitate si punctualitate.
Ionut Nechitescu
Ionut Nechitescu2 ani în urmă
Am comandat 3 produse din care unul electric pe care nu am apucat decât să le probez, nu sa le folosesc intens, acestea funcționând. Livrarea s a făcut prin Cargus durând 5 zile ( din care și weekend ). Per total , am fost mulțumit, DAR am penalizat lipsa de transparență a acestora deoarece am postat și review pe site asupra unuia din produse prin care am menționat și treaba legata de curier și nu a mai trecut de aprobare, acesta relatând realul. Ca o paranteza, daca va uitați la recenziile pe site asupra produselor, toate sunt de 5 stele și le ridică-n slavi,niciuna fiind negativă. Per total, cred că aș mai comanda de la ei,dar este deranjant că nu acceptă și "criticile" .
Anghel Nicoleta
Anghel Nicoleta2 ani în urmă
NU recomand acest furnizor - Euro Unelte Trading SRL

Am comandat o pompă de stropit Pandora (model - vezi imagine), iar la primirea coletului am identificat urmatoarele: cutia nu se inchidea etanș, capacul produsului neincapand in cutie, ulterior am descoperit ca produsul a fost folosit, mirosea a pesticide-fungicide, iar din furtune curgea un lichid de culoare galbuie si in plus suportul lombar avea urme de paman. Acumulatorul era spart (a se vedea in poze), accesoriile de stropit lipseau cu desavarsire, iar de curand am aflat ca lancea care era la set nu este compatibila cu produsul. RUȘINOS!!!
Shills Club
Shills Club2 ani în urmă
am primit comanda prin curier, nu mi-a venit sa cred... doua pompe livrate intr-un plic de plastic pentru documente si lipit cu scoci. Evident ca plasticul era deteriorat si produsul avea urme de lovituri...stiti cum se transporta. Nu am avut cu nimeni o asemenea experienta, atat de proasta. Ambalajul este de baza in 2022... :(
Forro Istvan
Forro Istvan2 ani în urmă
Produsele cumpărate de la dumneavoastră în 2021 : Aparat de sudura ,Mască de sudură cu cristale lichide respectiv mănușile de sudură au o calitate ireproșabilă.Este un produse cu preti corect.Se poate utiliza cu succes în gospodărie.Curierul a adus în 48 de ore conform celor declarate pe site.
Cumpărați cu încredere produsele livrate de eurounelte în 2022.Forro Stefan
Bogdan Alexandru
Bogdan Alexandru2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de produsele lor, mai ales de servicile pe care le ofera. Am comandat un aparat de sudura a ajuns in 2 zile si un malaxor de mortar care tot la fel in 2 zile a ajuns la mine. Produsele isi fac treaba foarte bine, nu am ce sa le reprosez. ✌️
Emil Botar
Emil Botar2 ani în urmă
Am cumpărat un aparat de sudură marca STROMO SW 295! Sunt foarte mulțumit de el, am sudat timp de 1 oră fără să se decupleze! Sunt incantat și îl recomand, dimensiunea lui este un avantaj, este foarte mic! Vă mulțumesc pentru calitatea produsului și livrare!
Marius macau
Marius macau2 ani în urmă
Am cumpărat o drujba Blade Alpin. Utilajul e utilizat in gospodărie și are o pornire facilă.Este conform specificațiilor o diferență între declarația producătorului și site la câteva caracteristici(nr.max rotații, putere) dar este un produs cu un preț corect și relativ destul de puternic( probabil nu chiar cum e declarat). Pe scurt un produs bun in gospodărie.Curierul a livrat produsul conform celor declarate pe site la 48 ore după comandă.
Locații recomandate