/Cluj/Magazin de bricolaj

Dennver

Strada Câmpului 84-86, Cluj-Napoca 400651, România

Dennver
Magazin de bricolaj
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH37+WH Cluj-Napoca, România
+40 264 426 571
dennver.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Chirila
Eduard Chirila2 ani în urmă
Atitudine de superioritate din partea unui angajat de la raionul suruburi. Parea deranjat ca l-am rugat sa ma ajute in legatura cu detalii privind tipuri de suruburi si dibluri.
Ioan Văsieş
Ioan Văsieş2 ani în urmă
Nu am găsit piesa căutată, dar nu asta este grav. Grav este modul în care se face accesul în magazin. La intrare trei angajați, în halatele societății povesteau. Unul așteaptă să vadă pe ecranul telefonului meu certificatul verde. Deschid telefonul, intru in aplicație, i-l arăt și el răspunde: în regulă, puteți intra. Întreb: păi de unde vă dați seama că este real, nu-l scanați? Nu, mi-a dat seama că este real. Să-mi trag o palmă...
Perspective și viziuni (Păreri cu și fără habar)
Perspective și viziuni (Păreri cu și fără habar)2 ani în urmă
Din punct de vedere al produselor, magazinul practica un adaos comercial mai mare decât alte platforme comerciale (prețurile sunt in consecință mai mari). Un mare minus este dat de faptul că angajările se fac pe criterii etnice (ei le pot chema lingvistice), (adică dacă nu vorbești maghiara, ia-ți gândul de la o angajare la ei). Un plus este dat de faptul că au produse relativ bune și variate destul de aproape de casă.
Calin TOMOIAG
Calin TOMOIAG2 ani în urmă
La intrare, un argat îți sugerează, PRIN SEMNE, că ai nevoie de certificat verde... or fi și ei Leroy Mârlan de Mănăștur!
Ionut Gilovan
Ionut Gilovan2 ani în urmă
Buna, mi au livrat 2 saci cu adeziv sparti, lipiti cu scotci lipsa fiecare aprox 500gr,banda hidroizolatie cu minus2m??! Smecheri...
Renata Plesa
Renata Plesa2 ani în urmă
Pt ce mai aveti nr de tel afisat daca nu raspunde nimeni? De cel putin 10 ori am sunat si nu a raspuns nimeni
Ioan Sosa
Ioan Sosa2 ani în urmă
Preturile sunt foarte mari comparativ cu marile magazine. Un aracet de 5 l si 30 m de plasa de fibra de sticla au costat 170 lei. Verificand preturile Leroy as fi putut lua cu 100lei amandoua la produse similare.
Horatiu Popescu
Horatiu Popescu4 ani în urmă
Locația e probabil cel mai bun lucru. In rest aprovizionarea lasă de dorit locurile de parcare sunt foarte puține iar in general prețurile sunt un pic mai mari decât la magazinele concurente. Este soiul de magazin potrivit pentru o vizită scurta in cazul în care ai rămas în pană de materiale și te afli in zonă.
Locații recomandate