/Cluj/Magazin de bricolaj

BIG STORE (Dynamic Tools)

Str. Fabricii de Zahăr 93, Cluj-Napoca 400000, România

BIG STORE (Dynamic Tools)
Magazin de bricolaj
4.6
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJPG+4C Cluj-Napoca, România
+40 371 517 154
big.store.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert-Marian Costea
Robert-Marian Costea2 ani în urmă
Doresc in mod express sa marturisesc si viitorilor clienti ai acestui Vanzator experianta extraordinara avuta la achizitia unor motocoase de jucarie pentru copiii mei. Am primit totate detaliile cerute, amabilitatea si rapiditatea solicitarilor mele a fost de neegalat. Sincer nu imi aduc aminte sa fi avut o experienta atat de placuta in comunicarea cu reprezentantul de vanzari de foarte foarte mult timp. De asemenea am primit sprijin si la efectuarea comenzii avand in vedere ca unul din produse era ultimul din stock, comerciantul a fost foarte amabil sa imi opreasca produsul pana la finalizare si ce sa mai adaug....pur si simplu asa ar trebui sa fie toate experintele cu toti comerciantii din Romania.
Le doresc mult succes in continuare, iar precum am zis la inceput, recomand cu 10 stele viitorilor clienti.
Leo Papai
Leo Papai2 ani în urmă
Putin cam scump dar personalul este atent și serviabil.
Ioan Szabo
Ioan Szabo2 ani în urmă
Recomand. Găsirii scule și utilaje noi de la, Stihl, Husqvarna, Honda, Milwaukee, Makita etc. Personal amabil și promt.
Dan Leordean
Dan Leordean2 ani în urmă
Un magazin destinat pasionatilor avansati si profesionistilor. Magazinul are o gama variata de produse de buna si foarte buna calitate. Ori de cate ori intru in acest magazin nu pot sa ies cu mana goala. De obicei personalul este amabil si bine dispus sa te ajute. Luna trecuta (iulie 2021), poate din cauza caldurii, unul dintre angajati a parut mai grabit si mi s-a adresat intr-un mod nu prea profesionist. Intr-un final am reusit sa ajungem la o intelegere si chiar mi-a rezolvat problema. Magazinul asigura service pentru produsele pe care le vinde si nu numai. De asemenea, vinde si piese de schimb pentru sculele/uneltele deja achizitionate. Recomand acest magazin si voi reveni cu siguranta!
Ovidiu B
Ovidiu B2 ani în urmă
Oferta relativ variata de scule si unelte de la producatori renumiti (DeWalt, Makita, Bosch, Milwaukee). Plus motofierastraie si motocoase de la Stihl.
Fațã de magazinele online cu produse similare, aici prețurile sunt mai mari (nu neaparat de speriat, DAR oricum mai mari).
RUBEN IOSIF TIMBUS
RUBEN IOSIF TIMBUS2 ani în urmă
Când am cumpărat unelte foarte bun tratamentul...însă când am comandat niște piese de bani mărunți interesul este minim...citez "te sunăm să îți spunem daca o avem pe stoc sau... te sunăm când ajunge unealta".În una din cazuri nici până în ziua de azi nu am fost sunat. Concluzia ... trebuie schimbată politica față de client. Indiferent cât e marja câstigului promtitudinea, loialitatea și comunicarea cu clientul sunt vitale!
Cristi ccs
Cristi ccs2 ani în urmă
Am descoperit de curând un nou hobby: agricultura. Asa ca m-am hotărât la o scula (o motosapa) ca să îmi ușureze munca. Din 3 magazine online doar cei de la bigstore cluj au confirmat imediat prețul și disponibilitatea și în plus mi-au montat și testat gratis și cu personal calificat motosapa. Apoi au si trimis-o (montata) pe palet pana în Ilfov. Am primit chiar și instrucțiuni telefonice pentru primele folosiri...wow
Aștept sa vad pe site și video de folosire pentru începători (asa ca mine) ca să pot da 7 stele 😂
Marius Crăciun
Marius Crăciun2 ani în urmă
Un magazin cu o gama diversificata și profesională de utilaje și accesorii. Branduri de renume mondial cum ar fi: Stihl, Grillo, Milwaukee, Bosch, Makita, BCS, HONDA, etc.
Prețuri pentru toate buzunarele, iar personalul foarte amabil și implicat.
👍💪
Locații recomandate