/Teleorman/Magazin de biciclete

Sediu Glovo

Strada Medeleni 3, 147320, România

Sediu Glovo
Magazin de biciclete
1.8
580 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
86RQ+8G Negrileşti, România
glovoapp.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
CKfoto Romania
CKfoto Romania2 ani în urmă
Ne-a fost livrat altceva decat ceea ce am comandat si contactati de catre un curier/livrator care nu livra comanda noastra. Sistem de rating al restaurantelor slab spre foarte slab.
Rareskys
Rareskys2 ani în urmă
mai bine raman flamand 3 luni decat sa comand de pe aceasta aplicatie
ALexandru Badea
ALexandru Badea2 ani în urmă
Dintr o comanda de 127 ron, lipsesc 16 ron.
Angajatii flamazi, alergati 12-14 ore desfac pachetele si se servesc
Georgiana Alecu
Georgiana Alecu2 ani în urmă
Cea mai proasta alegere, de a comanda prin glovo. Iti ia banii si apoi primești mail ca nu ai fost la locație. Nu a sunat și nu a venit nimeni, iar banii, bineînțeles ia luat de pe card. Nu poți sa dai de nimeni, nu ai cu cine sa vorbești, sa te consulți, sa vezi exact ce s a întâmplat. Nu apelați la glovo.
Gabriel Ilie Gosman
Gabriel Ilie Gosman2 ani în urmă
Cea maiproasta experienta posibila. Am asteptat o comanda care trebuia sa ajunga in 30 minute, o ora si jumatate
Oana Sindie
Oana Sindie2 ani în urmă
Nu ai cum sa anulezi o comanda din aplicatie, nu exista nici un numar de telefon unde sa poti anula comanda, penibil! N-as da nici macar o stea insa o vor acorda ca sa fac public acest lucru.
Daniela Pitigoi
Daniela Pitigoi2 ani în urmă
Serviciu de relații cu clienții inexistent, prețuri mari la livrare, mai ales dacă nu se acoperă suma minimă, încât se poate plăti jumătate din valoarea comenzii doar pentru transport. Aveam Food Panda și erau ok. Nu am vrut Glovo, e un serviciu de proastă calitate, la prețuri mari și fără interfață reală cu clientul. Voi folosi aplicația doar în cazuri de extremă urgență.
Adriana P (96NanaShi)
Adriana P (96NanaShi)2 ani în urmă
1 stea e pre mult. Asa s-a prezentat comanda mea de azi. Ce vedeti rosu este o supa care a curs toata si a murdarit tot ce era in punga. Este a doua oara cand comand prin Glovo; prima oara a fost in timpul primului val covid. Am comandat legume si altele de la Kaufland, iar cand au ajuns lipseau mai mult de jumatate din produse pt ca livratorul probabil pastrase si el cate ceva, avand in vedere ca pe bon era toata comanda.
Locații recomandate