/Teleorman/Magazin de biciclete

Altex

str. Bucuresti, nr. 166, langa Kaufland, 310150, România

Altex
Magazin de biciclete
4.1
950 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X8CV+JW Alexandria, România
+40 247 421 016
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Alexandru Lazar
Alexandru Lazar2 ani în urmă
Atentie! Este nevoie de certificatul verde covid pentru a putea intra in magazin, nu scrie pe nicaieri treaba asta!
Do Rin
Do Rin2 ani în urmă
Marketing înșelător. Am comandat online rezerva periuța Frozen Stage Power Braun și am primit rezerva periuța Frozen Kids.. Livrate de magazinul din Alexandria. Explicația angajaților de la Altex Alexandria este ca s a schimbat /updatat ambalajul și ca este același produs cu același cod de produs .. Însă imaginea de pe site spune altceva.. Cum ca mi s a livrat un produs mai ieftin dar am plătit pt un produs mai scump.
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu2 ani în urmă
Am cumpărat o tabletă și nu aveți husă pentru ea ,nici nu ați avut de mult in stoc ,deși când am dat comanda mi s-a spus că aveți!!! De ce mințiți clienți?
Simona Buhoci
Simona Buhoci2 ani în urmă
Poţi cumpăra ce doreşti
Alina Ciobanu
Alina Ciobanu2 ani în urmă
Personal amiabil care vine imediat și te întreabă dacă vă ajut cu ceva sau dacă aveți întrebări vă răspund cu tot dragul .un loc bun pentru cumpărături bravo cea ce nu prea găsești așa la alte magazine
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Sa transformat intr-un magazin foarte deplarabil si personalul este foarte josnic. Cumparasem o masina de spalat artic cu 1200 rpm si in realitate mi au vadut alteca, dupa achitarea masini mi sa spus ca dureaza o zi sa o aduca in magazin si nu au aduso nico pana in ziua in care am fost za o ridicam. 👎👎👎👎👎👎
Bobyzy benedict
Bobyzy benedict2 ani în urmă
Aveam ceva îndoieli referitoare la preturi și promoții.acum m am convins...și de ce...că să știe toată lumea ...Primo tempo .avem un produs in mag cu un preț și avem același produs cu un preț mai mic pe online și poți face comanda pe online că sa cumperi la acel pret dar și aici mai avem o taxa ascunsa de adus produsul acasă la ușă iar în cazul produselor pt prog rabla inca o taxa de colectare...secunde tempo...cea mai mare minciună despre produsul adus în aceiași zi până acasă ...nu exista așa ceva doar in reclama pt că nici un mag Altex nu mai are depozit propriu și nu au produse pe stoc in afara de cele expuse...deci întrebați de 2 ori uitativa de 2 ori că e mai bn pt dvs....in rest numai de bn.

Ok...dar cu campania de 150 lei voucher...care spune că se activează a doua zi după ce ajunge in magazin produsul vechi dat la schimb.cum e???...că eu am achiziționat un produs cu altul la schimb cred că pe la inceputul lui aprilie și voucher ul se activează de pe 22:04:2021....adică ne puneți pe drumuri sau cum ...de ce mai puneți pe produsele noi reclama cu voucher ul daca nu a inceput încă???
Alin burcin
Alin burcin2 ani în urmă
Aici găsiți ceea ce aveți nevoie din tot ce înseamnă electrocasnice.
Locații recomandate