/Sibiu/Magazin de biciclete

Explorer Sport

Strada Turnului 13, Sibiu, România

Explorer Sport
Magazin de biciclete
4.5
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4XW+CX Sibiu, România
+40 269 216 641
explorersport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mia
Mia2 ani în urmă
Magazinul mi-a fost recomandat de un prieten. Mi-am luat de acolo bicicleta, accesorii, haine. Devenisem client recurent. O singura data m-am intors cu o pereche de pantaloni luati de la ei, pe care nu ii purtasem niciodata, cu intrebarea foarte calma daca ii pot restitui. Doamna din magazin (eu aproape mereu interactionasem cu un domn) a vorbit foarte urat cu mine, mi-a aruncat pantalonii cu un dispret clar, cum indraznesc sa vin acolo, cand a trecut perioada de returnare. Un simplu "- nu, nu se poate ar fi fost suficient". Not nice.
Denis Pupaza
Denis Pupaza2 ani în urmă
Din cate stiu eu orice produs nefolosit poate fi returnat. Am cumparat un deraior ce nu se potrivea cu bicicleta mea si cand am incercat sa il returnez cu tot cu bon fiscal doamna de la casa a vrut cu greu sa il ia inapoi si sa imi returneze banii avand o atitudine foarte urata" Aici nu e supermarket sa poti returna lucrurile." Extrem de neprofesionist in sensul asta.
Viorel Cotea
Viorel Cotea2 ani în urmă
Am schimbat bloc de pinioane, foaie Pedale lanț,și schimbător pinioane Sunt F Mulțumit A Ținut 2 Ani Dai Tare la Pedale Viorel,Doamne ajuta
Praxy DR
Praxy DR3 ani în urmă
Am sunat la numarul de telefon, a raspuns o doamna, i-am spus ca este in legatura cu o bicicleta care este in garantie, ea nu a mai spus nimic si mi-a inchis
Vasile Popescu
Vasile Popescu4 ani în urmă
un magazin foarte bine aprovizionat, cu produse de calitate, echipament de drumetii, ski de tura, biciclete, la preturi rezonabile! oameni sunt profesionisti merita sa le treceti pragul! Felicitari pentru tot ce ati realizat Mihai!
Marian Murgu
Marian Murgu5 ani în urmă
Am avut o experiență negativa legat de închiriat clăpari de tura, modelul Dynafit, măr. 44, care mi-au făcut rani la ambele picioare. Grijă mare pt cei ce vor sa închirieze clăparii aceia. Despre schiuri, nimic de reproșat, usori și cu foci f bune.
Florin Ola
Florin Ola2 ani în urmă
Magazin central, bine aprovizionat cu echipamente sportive. Aici gasiti skiuri si clapari alpin si de tura (Scarpa, K2, Hagan) biciclete Scott, echipamente de catarat (hamuri, pioleti, carabine, corzi de la Black Diamon), incaltaminte de alergat, bocanci, manusi, caciuli de la Nord Face, Gravity.
Gabriel Bigiu
Gabriel Bigiu2 ani în urmă
Am gasit ce am avut nevoie in magazin, personal foarte amabil, am primit si un discount. recomand!
Locații recomandate