/Sibiu/Magazin de biciclete

Action Sport

Calea Dumbrăvii 89, Sibiu 557260, România

Action Sport
Magazin de biciclete
4.6
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4HW+M3 Sibiu, România
+40 741 188 949
actionsport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Octavian Dinca
Octavian Dinca2 ani în urmă
Profesionalism,promptitudine,amabilitate.Toate acestea m-au ajutat intr-o problema care a aparut spontan si s-a putut rezolva rapid desi nu era o chestiune minora.Toata stima !!!
Orizont 360
Orizont 3604 ani în urmă
Magazin de biciclete specializat pe Scott , Cube , Cannondale , Specialized , piese Shimano , dar nu numai , reparații ( service complet ) garanție și post- garanție, piese de schimb pe stoc sau la comandă. Pe iarnă puteți să vă completați schiurile , 🏂 snowboard-ul sau să vă intretineti echipamentul ( ascuțit canturi , ceruire , reparație talpã ) . Recomand !
Alin Gruiescu
Alin Gruiescu4 ani în urmă
Probabil cel mai ok magazin de genul. Au aproape orice piesă ai nevoie, dacă nu comanda vine în 2-3 zile. Nu contează piesa. Mie mi-au adus un contact pentru dinam Nexus (printre primele modele). A costat 2 lei, dar s-au purtat de parcă ar fi costat 2 milioane. Foarte profesioniști.
Ciprian Tamasi
Ciprian Tamasi4 ani în urmă
Sunt foarte multumit. Reparatii profesionale, prompte. Servicii de calitate. Sfaturi și îndrumari despre biciclete și despre trasee pentru biciclete. Jos pălăria! Recomand cu căldură tuturor sa apeleze la serviciile lor!

L.E. Am achiziționat pana acum 3 biciclete de aici și suntem foarte mulțumiți de ele! ♡
Alexandru Orban
Alexandru Orban2 ani în urmă
Pareri pro si contra ce pot spune un lucru e cert Profesionalism si seriozitate nu exista termen de comparatie la piese si biciclete cu cele din comert hervis, dechatlon etc.... diferenta e mare. Nu comparati un service de la magazinele mari cu Action Sport diferenta mare ca si exemple : consiliere excelenta , service excelent , profesionalism , experienta. Am achizitionat un scott mtb ce pot spune Belea din toata punctele de vedere pret foarte bun.
E importanta si relatia vanzator- cumparator feedback-ul pe care il ofera si invers .... toti cunosc dar nimeni nu stie.
Asa ca cei care au lasat o stea cu siguranța stiu industria bicicletelor tot nu .... pers.ofensate principiu( eu stiu mai bine).

Mult succes baieti un client fericit un client castigat!
Cristi Dragos
Cristi Dragos2 ani în urmă
Magazinul este frumos organizat, bine dotat cu piese si accesorii de o gama variata. Concureaza la locul 1, pe partea asta, in Sibiu. Dar cam atat.

Patronul (cred?) de la Action Sport, "Costel", este persoana cu care am interactionat aproape de fiecare data cand am fost in magazin. Un guraliv, nesimtit care ridica vocea la clienti si cauta sa te jecmaneasca in cel mai murdar mod posibil.

Am fost sa-i cer o parere vis-a-vis de un deraior (schimbator) de foi si a inceput sa se rasteasca atat de tare la mine incat il auzeau persoanele cu care eram, din afara magazinului, ca "Ce nu intelegi ca piesele tale nu sunt compatibile intre ele?!?!". Care deraior era perfect compatibil cu celelalte elemente de transmisie. "Tu ti-ai luat schimbator Ultegra!!" in conditiile in care pe biroul lui se afla deraiorul, in punga in care-l adusesem ca sa-l vada, pe care scria mare Deore XT. Asta de fata cu alti clienti. Asta pentru ca nu mi-am cumparat transmisia prin el, cel mai probabil. Am vrut sa-mi schimb toata transmisia la bicicleta si-mi spune, in fata, ca "Da eu nu inteleg, eu ce am? De ce nu-mi spui mie ce piese vrei si ti le aduc eu!!?". Ca sa-mi faca, ulterior, o lista cu piese ce m-ar fi costat 3100+ (pretul lui) iar ele, daca le cumparam eu, nu sareau de 2400. 3100 FARA montaj / manopera (ar fi avut el grija sa-mi faca o oferta si acolo). De aia nu am comandant prin tine, patroane. Ca nu esti om si-ti pasa exclusiv de ban, nu si de mine ca si client sau persoana (asa cum, probabil, crezi tu ca lasi/creezi impresia). Bine, nu mai zic de alte elemente de conduita gen purtatul mastii in contextul actualei pandemii (nici el dar nici pe clienti nu-i obliga, evident) sau prezenta unui dezinfectant in incinta magazinului.

Bicicleta in garantie, se duc pedalele, imi spune "Daca nu te deranjeaza, ele merg si asa". Am sfarsit prin a-mi cumpara alte pedale (tot de la el). Nu a fost in stare sa-mi regleze schimbatoarele, desi de 3 ori am tot fost la el. Aia ca sa nu zic ca se contrazicea cu mecanicul, de fata cu mine, legat de una din manetele schimbatoare (era pentru 3 foi iar bicicleta ar fi trebuit sa fie pe transmisie cu 2 foi). Sau ca butucul pedalier este altul decat cel care ar fi trebuit sa existe, pe modelul ala de bicicleta (MT500 fata de MT210). Daca eram intr-adevar nesimtit, puteam sa-i pun bicicleta in brate si sa-i cer banii inapoi (aia numai bicicleta conforma nu mai era dar asta e alta poveste) dar n-am facut-o. Asa cum nici sa-i mai calc pragul magazinului n-o voi mai face vreodata.
George Mosteanu
George Mosteanu2 ani în urmă
Dezamagit din toate punctele de vedere, auzisem numai de bine de cei de la Action dar se pare ca sunt aceiasi bisnitari sictiriti ca restul celor din breasla. Am rugat si eu daca au timp sa se uite la bicicleta, dar au fost foarte deranjati ca stateau la povesti, iar in momentul cand am achizitionat si niste produse a fost nevoie sa ma intind peste tejghea ca sa le iau. Rusine celor care nu au un minim de respect care nu inteleg ca painea si o castiga pe banii nostrii, rusine!!!
Livia banciu
Livia banciu2 ani în urmă
Produsele sunt de inalta calitate, si personalul este foarte amabil. Ofera servicii profesioniste. Recomand cu mare incredere magazinul, atat pt produsele ce le detin, cat si pentru serviciile lor.
Locații recomandate