/Sibiu/Magazin de biciclete

Decathlon Sibiu

Strada Sibiului 5, Șelimbăr 557260, România

Decathlon Sibiu
Magazin de biciclete
4.5
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5G9+MG Șelimbăr, România
+40 369 426 976
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
MIRCEA LAZAR
MIRCEA LAZAR2 ani în urmă
Nu stiu cum fac aprovizionarea oamenii astia dar stau prost cu marfa in magazin. Ori nu au produse ori nu au decat marimi gigant. In plina iarna nu au bocanci sau echipament de schi. Slaba logistica.
Sasha Alex
Sasha Alex2 ani în urmă
Foarte drăguți si serviabili. Au găsit solutie pentru ceea ce avem.noi nevoie, chiar daca mai erau.15 min si se.inchidea.magazinul, fiind 31 dec 😉.
Constantin Negulescu
Constantin Negulescu2 ani în urmă
Cum a fost...?Enervant.Dupa ce ca preturile afisate la raft nu coincid cu cele de la cassa...dupa ce îti pierzi timpul sa le explici,dupa ce se dau câteva telefoane sa vină cineva de pe raion,iar îi explici,platesti si vrei sa pleci.Stop ...vine paznicul sa-i arati bonul si cumparaturile că de...nu aveai destui draci.Mentionez ca magazinul e plin de camere.
Claudiu Hila
Claudiu Hila2 ani în urmă
Decathlon au o sortimentatie foarte mare de produse iar daca te grabesti, poate fi dificil sa gasesti rapid ce ai nevoie. Cum procedez eu, caut un angajat de-al lor si in cateva minute ma lamuresc daca au sau nu produsul. Deci 5 stele pentru angajati dar si pentru produse, great value for money.
Daniel Haș
Daniel Haș2 ani în urmă
preturile la produsele de/pentru pescuit, care ma intereseaza in mod deosebit, sunt putin cam ridicate. in rest, personal amabil si varietate de produse
Vulcu christi
Vulcu christi2 ani în urmă
Neseriosi si cu informatii de stoc false pe site, de 3 ori am fost in magazin in ultimele luni pentru articole de fotbal cu speranta ca se aprovizioneaza, degeaba raftul gol, culmea intru pe site si fac comanda si la confirmare ca ii gata in acceasi zi, ca sa ma sune cineva dupa cateva ore ca nu au produsul in stoc ("nu il gasesc"-angajata la telefon), nici alt model nu are, stiam ca doar raftul era gol dar pe site au de toate si nimic, dar iti iau bani pe loc.
Cand de 3 luni nu aveti un produs, nu model sau marime, o categorie intreaga, nu vi se aprinde asa un pic becul?
Nu-i bai ca mai sunt magazine de profil, spor.
Gusti Gal
Gusti Gal2 ani în urmă
Lipsă o stea pentru neindicarea raionului la un produs căutat în rețeaua proprie de bază de date. Concret, am căutat un produs pe calculatoarele puse la dispoziție în diferite puncte din magazin ( lucru foarte util ), odată găsit în locația respectivă, nu ști de unde să-l iei, nu există nici o specificație referitor la raionul, raftul unde-l poți găsi.
Sabor Kassero
Sabor Kassero2 ani în urmă
Magazinul este bien aprovizoinat, in special la incaltaminte. Am gasit tot ce AM cautat.
Locații recomandate