/Sibiu/Magazin de biciclete

Freeride - Bike and Ski Workshop

Strada Siretului nr. 14, Sibiu 550395, România

Freeride - Bike and Ski Workshop
Magazin de biciclete
4.9
95 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q4CV+H8 Sibiu, România
+40 771 009 749
free-ride.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Remus274 zile în urmă
Am ajuns la ei pentru a schimba un cablu de la schimbătorul de viteze. Tot ceea ce au reușit, este sa strice un șurub pe care au încercat să-l desfacă folosind probabil șurubelnița nepotrivită. Mi-au propus evident să cumpăr piesa de la ei. I-am rugat respectuos să monteze la loc schimbătorul dezgustat fiind de competențele lor de mecanici. Nici măcar nu mi-au mai strâns la loc maneta de frana și schimbătorul. La service bike Decathlon au rezolvat problema fără să schimbe alte piese. Mi-au spus că nu au întâmpinat nici o problemă la desfacerea șurubului deși era stricat de cei de la Freeride! Nu știu dacă este vb. de incompetență sau de o variantă de escrocărie, cert este ca o problemă pe care nu au reușit s-o rezolve ci dimpotrivă au complicat lucrurile, a fost soluționată rapid la Decathlon! Am povestit întâmplarea și altor prieteni care mi-au confirmat și ei experiențe negative la acest bike-service!
Francisc Dogaru
Francisc Dogaru2 ani în urmă
Profesionalism, încredere, seriozitate și lista poate continua.
Overall prima experienta, am dus bicicleta vineri, schimbat placute frana, transmisie toată cu lanț, ax pedale, cauciucuri și camere, sufe schimbătoare, reglate schimbătoare și frana, suspensii reglate, destul de multe pot spune, prețul foarte acceptabil.
Vineri am dus bicicleta și luni am ridicat-o, foarte rapizi.

Se vede ca pun accent foarte mult pe calitate și seriozitate când vine vorba de clienți!

Va multumesc mult!
Adr1aN
Adr1aN2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Am mai fost in oras si la alți mecanici dar cum am fost tratat aici nu am fost tratat nicăieri. O sa revin de fiecare dată cu drag. Va mulțumesc pentru tot ajutorul acordat!
Costea Bogdan
Costea Bogdan2 ani în urmă
Recomand cu căldură. Foarte de treabă și profesionalism pe măsură. Problemele pe care le-am avut au fost rezolvat foarte repede și mi s-au oferit explicații la fiecare operațiune în parte
Liviu puscas
Liviu puscas2 ani în urmă
Pentru prima experienta am ramas placut surprins, atmosfera placuta mecanicu foarte. ok. O sa mai revin la ei daca mai e novoie.
Mihai Culcea (MyXi)
Mihai Culcea (MyXi)2 ani în urmă
Am pregatit la Freeride bicicleta pentru o expeditie de peste 700 de km prin muntii Romaniei. Am fost tratat cu foarte multa amabilitate, am invatat notiuni tehnice de la Daniel si colegii lui, mi-au fost comandate piese care nici nu le aveau in magazin, ba chiar unele lucruri mici le-am reparat eu pe stand-ul lor si cu piesele lor in mod gratuit. Cu siguranta ma voi reintoarce acolo pentru orice nevoie legata de bicicleta. Va multumesc pentru profesionalism baieti
Teodor Tabacariu
Teodor Tabacariu2 ani în urmă
Un service unde găsești servicii de bună calitate cu personal calificat și amabil. Am avut probleme la frâne, s-au rezolvat imediat, merg perfect.
Recomand și cu siguranță voi reveni!
Sorin doru p.
Sorin doru p.2 ani în urmă
La volumul de lucru fac minuni..din bici Trabant vor unii Ferrarri...desi nu inteleg ce vor sa aibe sub ei..baietii sunt prompti, nu vor sa refuze pe nimeni..preturi nu piperate, reparatii sigure..!Bravo Nelutu si Silviu!
Andi
Andi2 ani în urmă
Foarte profi, prompti si prietenosi. Am fost pentru un reglaj la schimbator si s-a rezolvat pe loc plus au remarcat ca nu era bine reglata la viteze si au rezolvat si asta. M-am dus ghidat de reviewuri si nu am fost dezamagit. Recomandat! O sa ma intorc daca am nevoie sigur!
Locații recomandate