/Sibiu/Magazin de biciclete

Magazinul Barza Sibiu

Strada Semaforului 29, Sibiu 550315, România

Magazinul Barza Sibiu
Magazin de biciclete
3.4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5QG+78 Sibiu, România
+40 744 546 227
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madlex456 phone
Madlex456 phone2 ani în urmă
Atitudinea vânzătorilor lasă de dorit! Ei sunt stăpâni și tu, clientul, ești tratat că slugă. Pe partea de service, se accepta doar cu apel telefonic înainte de a duce la reparat. Te duci direct acolo, iau foc de zici că tu ești cel nedisciplinat și nu ai sunat înainte. Multe jucării de calitate slabă pentru tot poporul, nu contează calitatea ci cantitatea.
Marcel Gherdan
Marcel Gherdan2 ani în urmă
Un magazin de jucarii destul de bine aprovizionat, găsești jucării deosebite!
N Bogo
N Bogo5 ani în urmă
Magazinul are foarte multe produse, de diferite calitati, dar in principiu produse mai ieftine. Poti cumpara tot ce ai nevoie pentru un nou-nascut, putin mai scump decat pe net, dar sunt "la botul calului". Un inconveniet ar fi ca este foarte inghesuit si nu poti vedea toate carucioarele bine si nu le poti testa. Personalul a fost amabil, dar cam plictisit. MOTIVUL pentru care nu voi mai reveni este faptul ca am fost jignit de patronul magazinului si luat peste picior. La intrebarea sotiei despre o varianta diferita de modelele de cadite din stoc, i-a transmis sa mergem sa cumparam de pe net si alte vorbe aiurea :O Pana atunci nici nu am discutat cu acel "domn" si eram doar de cateva minute in magazin. Poate era suparat pe altcineva, dar sa-ti ai asemenea comportament cu o femeie vizibil insarcinata si cu un potential client este total deplasat. Atitudine de vanzator de tejghea in Targul Obor. Nu am achizitionat nimic si am preferat sa cumpar de pe net. NU recomandam!
Alexandra Suciu
Alexandra Suciu5 ani în urmă
Nu recomand! Domnul care banuiesc ca este patronul magazinului are un comportament verbal agresiv care denota frustrare (probabil cauzata de noile magazine din oras destinate exclusiv copiilor, si care merita tot respectul, spre deosebire de magazinul lui comunist si care nu prea reuseste sa se incadreze in tendintele actuale!) Am vrut sa cumparam camera pentru roata caruciorului. L-am intrebat daca au pe stoc, a spus ca da, dupa care a intrebat daca am achizitionat de la ei caruciorul. I-am spus ca nu, fapt care a condus la un comportament de mahala din partea respectivului. A inceput cu remarci de genul ca el este de 20 de ani pe piata sibiana, insa lumea prefera sa achizitioneze de pe internet, iar el isi pierde timpul oferind tot felul de explicatii celor care i calca pragul! A refuzat categoric sa ne vanda ceea ce am cerut, desi avea pe stoc! Cu siguranta nu voi mai reveni vreodata in acest magazin, desi am mai cumparat de la ei !
Iulian
Iulian5 ani în urmă
Magazinul este practic ticsit de jucarii si nu numai (tot ce e nevoie pentru un copil: cadita pentru baie, haine, carucioare etc ) Angajatii au fost foarte amabili si dispusi sa ajute In putine locuri am vazut oameni mai saritori Preturile sunt accesibile, sub Noriel si alte magazine din Auchan, dar nu poti spune ca sunt cele mai mici din Sibiu
Marius moisa
Marius moisa2 ani în urmă
Magazin unde gasesti cele mai multe produse de puericultura. O gama larga de carucioare si triciclete din gama Coccolle, Dhs si QPlay. Cele mai profi prezentari de produse.
Tibi Nagy
Tibi Nagy2 ani în urmă
Foarte mulțumit de ceea ce am găsit la acest magazin. Un mare plus pentru amabilitatea personalului. Recomand!
Paul Hoadrea
Paul Hoadrea2 ani în urmă
Site nema, iar dintr-o dorință arzătoare de a cumpăra de la ei am cerut informații suplimentare la telefon și mi-a fost comunicat că nu au timp sa mi le ofere deoarece au primit marfa...welcome back to 1999
Locații recomandate