/Sibiu/Magazin de biciclete

Rent-shop.ro

Strada Rusciorului 13, Sibiu 550112, România

Rent-shop.ro
Magazin de biciclete
4.7
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R552+59 Sibiu, România
+40 752 479 167
rent-shop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Leti benicean
Leti benicean2 ani în urmă
Experienta de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! E-bikuri de calitate , performante si foarte bine intretinute . Silviu ne-a recomandat traseul si ne-a oferit indicatii de mare ajutor si am avut parte de o experienta inedita ! Optiunea perfecta pentru explorarea imprejurimilor Sibiului .
Recomand cu drag , promptitudine si seriozitate ! Multumim !
Andrei Voinea
Andrei Voinea2 ani în urmă
Silviu este un profesionist care isi iubește bicicletele și asta se vede. Am luat doua eMTB de la el care au fost în stare absolut impecabila și pentru asta are tot respectul meu, ca de la un biciclist la altul :)

Recomand cu toată caldura.
Blue Dream
Blue Dream2 ani în urmă
Bicicletele sunt de cea mai buna calitate.
Dinam in butuc, shimano cap coada, cadru pentru oras. Perfecte pentru Sibiu.
Le am inchiriat 3 zile timp in care masina am lasat o in parcarea hotelului.
Recomand.
Popescu Victor
Popescu Victor2 ani în urmă
Servicii calitative dpdv al standardului local, in sensul ca bicicletele sunt bine intretinute si pretul cf.tarifelor practicate in oras. Am primit bon fiscal.
Insa dpdv al unui standard normal, este nevoie de imbunatatiri. Serviciul de inchiriere biclete presupune o locatie stradala cu coordonate clare si bine stabilite si cu echipamentele disponibile expuse, cel putin asa este in tarile dezvoltate. Fara un apel prealabil in care se stabilesc detaliile inchirierii nu se pot accesa serviciile. Exista potential insa sunt necesare investitii.
Marius-Bogdan Stoica
Marius-Bogdan Stoica2 ani în urmă
O experienta care trebuie incercata de orice iubitor de mountain bike. Serviciile au fost prompte si de calitate. Dupa o discutie avuta la telefon in prealabil, bicicletele ne asteptau gata pregatite. Scurt instructaj foarte util inainte de plecare. Recomand cu incredere. 👍
Georgiana Schipor
Georgiana Schipor2 ani în urmă
Recomand!
Am avut nevoie de 2 biciclete CUBE City bike pentru a ne plimba putin prin imprejurimile Sibiului. Am dat un search pe Google, mi-a placut ca am gasit toate informatiile care ma interesau pe rent-shop.ro, i-am contactat si s-a rezolvat - am inchiriat 2 biciclete foarte ok cu care ne-am plimbat cu incredere toata ziua. Multumim si sigur revenim cand vom mai avea nevoie!
Elena C
Elena C2 ani în urmă
Ar fi frumos ca atunci cand se confirma o rezervare sa fie si respectata, indiferent daca ulterior apare un business mai "gras".
Ne facuseram planurile in baza acelei confirmari, dar se pare ca uneori alergatul dupa cascaval anuleaza alte principii :)

Cat despre vorbitul la per tu si ce inseamna neseriozitate de fapt, no comment.
Leo attija
Leo attija2 ani în urmă
O experienta inedita cu ebike-urile închiriate. Pe lângă eMTB-uri de buna calitate și bine întreținute, am primit multe sfaturi utile în utilizarea bicicletelor electrice și sugestii de traseu. Recomand cu încredere!
Locații recomandate