/Sibiu/Magazin de biciclete

EBIKE RENTAL

Strada Mărăști nr 9 Parter, Sibiu 550337, România

EBIKE RENTAL
Magazin de biciclete
5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5P2+66 Sibiu, România
+40 752 077 205
ebikerental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Melissa Andrea
Melissa Andrea2 ani în urmă
Recomand, recomand, recomand!!
Nu am decat cuvinte de lauda pentru aceasta echipa tanara, serioasa si devotata. Datorita lor am avut parte de o experienta nemaipomenita. Echipamentele sunt in stare foarte buna, sunt foarte ingrijite si curate, iar Robert este foarte atent si se asigura ca bicicleta oferita sa fie potrivita pentru fieare client, astfel incat sa te bucuri de ea la maxim.
Big thank you!!
Neagu Dorian
Neagu Dorian2 ani în urmă
Experienta foarte faina, bicicletele sunt in stare foarte buna din toate punctele de vedere, recomand cu incredere!
Robert Laszlo
Robert Laszlo2 ani în urmă
Cele mai performante biciclete. Stafful este super!!! M-a ajutat cu indicatii unde sa ma duc sa vad niste locuri de nota 100!! Recomand cu incredere!!! Bravo Guys :)
Stephan Michael
Stephan Michael2 ani în urmă
Foarte draguti si prietenosi, a fost o experienta super placuta. Am reusit sa vad niste locuri minunate si asta e datorita celor de la eBIKE . Recomand cu drag!
Tudor Platon
Tudor Platon2 ani în urmă
Am inchiriat patru biciclete cu ajutorul carora am facut un tur in jurul orasului Agnita. Bicicletele se comporta foarte bine, sunt perfecte pentru o plimbare medie spre lunga. Noi am reusit sa parcurgem aproximativ 22km si mai aveam baterie inca pentru cel putin atat in conditiile in care am urcat destul de mult si in conditiile in care cel putin jumatate de drum a fost parcurs pe teren dificil, nu pe asfalt.

Domnul Robert a fost foarte prompt atat la primul contact cat si in livrarea si in recuperarea bicicletelor. Service impecabil!!!

Recomand cu mare incredere! La inceput am fost si eu sceptic dar cu fiecare km parcurs, mi-am dat seama ca este o tehnologie noua care te ajuta foarte mult cand vrei sa iesi in aer liber, sa explorezi locuri noi si sa nu fi limitat la distante scurte pe care le-ai parcurge in mod normal pe jos sau cu o bicicleta normala. Aici vorbesc bine-inteles de cei ca mine cu mai putina experienta in ale pedalatului. :)

Pe scurt, este o alegere foarte buna de a petrece un weekend altfel, de a explora locuri noi si de a avea a hell of a good time!

Mult spor mai departe eBIKE RENTAL, o sa ne intoarcem la tine cu siguranta!
Diana Tanasescu
Diana Tanasescu2 ani în urmă
5 stele nu sunt suficiente pentru toata experienta pe care am avut-o. Atat bicicletele cat si casca (safety first!) sunt intr-o conditie excelenta. Mai mult de atat, bicicletele sunt pe marimi, astfel incat fie ca esti mic, înalt, gras sau slab, copil sau adult, te poți bucura de o super aventura.
Robert ne-a dus pe un traseu cu de toate (sosea, pădure, drum de țara) pana la Cisnădioara timp in care ne-a oferit și câteva informații istorice ale împrejurimii.
Fie ca ești in trecere prin Sibiu, ești din Sibiu sau ești turist, recomand total o vizita la cei de la eBike rental.
Pentru iubitorii care au deja un eBike și au nevoie de mentenanța, exista și un atelier sa rezolve probleme mici și mari. :)
Valentin
Valentin2 ani în urmă
Am inchiriat intr-un weekend 3 biciclete electrice de aici.
Bicicletele se comporta perfect, se vede ca sunt de calitate si sunt bine intretinute.
Am primit si casti si toate accesorile necesare.
Sunt foarte multumit de experienta.
O voi repeta!

10/10
Greta Naiaretti
Greta Naiaretti2 ani în urmă
Serviciile sunt foarte bune, bicicletele sunt pe toate marimile iar personalul de la inchirieri este foarte amabil si iti explica tot ce trebui sa stii inainte sa pornesti la drum.
Un lucru important este faptul ca in acelasi loc de unde inchiriezi bicicleta este si un atelier iar orice mica ajustare, reglare sau defectiune se poate fac pe loc.
Locații recomandate