/Prahova/Magazin de biciclete

Hervis Ploiesti Shopping City

Str. DN1B, Blejoi 107070, România

Hervis Ploiesti Shopping City
Magazin de biciclete
3.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX8G+53 Blejoi, România
+40 735 542 713
hervis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Marin
George Marin2 ani în urmă
Foarte dezamăgit de experienta pe care am avut-o. Am comandat un produs în magazin dar pentru faptul ca nu s-a potrivit am ales schimbul produsului în magazin. Pe lângă lipsa de experienta și tratarea cu maxim sictir din partea personalului angajat, a durat 2 săptămâni pana am primit respectivul produs. Din propria inițiativă am sunat de mai multe ori și în ziua în care am ridicat produsul răspunsul a fost" AM UITAT SA VA SUNAM"! Așadar nu recomand!
Andra
Andra2 ani în urmă
Cea mai proasta organizare în relații cu clienții și retururi!
Mihaela Cutieru
Mihaela Cutieru3 ani în urmă
Foarte dezamagita de lipsa de experienta si comunicare a personalului din zona de biciclete. Am asteptat 2 ore pentru a face reglajul unei bicicleta pe care voiam sa o cumparam, timp in care ni s-a comunicat ca bicicleta e buna, doar ca foarte dereglata. La fiecare 15 min ni se spunea ca mai dureaza 10 min. Dupa 2 ore au ajuns la concluzia ca bicicleta este defecta si nu poate fi reglata. Cel mai mult a deranjat lipsa de comunicare si transparenta. Informatiile au venit foarte greu si numai la solicitarea noastra (raspunsurile erau date printre dinti si cu spatele). Foarte nepoliticosi!
Antonie Gherasim
Antonie Gherasim4 ani în urmă
Dau o stea ca nu pot sa dau mai putin dar sunt dezamagit total de partea de service ce tine de biciclete. Persoanele de la service nu se pricep la reglaje . Am vorbit cu un domn si a spus ca s a dereglat schimbatorul prin miscare , miscarea a constat in pedalarea si verificarea schimbatoarelor pe un stativ, ceea ce inseamna ca daca as merge cu bicicleta pe sosea sau pe teren accidentat as ramane fara schimbatoare . Imi pare rau ca am ajuns la ei pentru o bicicleta .
Ada Ciotoi
Ada Ciotoi4 ani în urmă
Foarte "dragute" angajatele. Daca le rogi sa iti arate un articol dar nu il cumperi pentru ca nu ai gasit marimea potrivita, in momentul cand te-ai intors cu spatele se stramba! 🤢🤢
Iulian Savu
Iulian Savu4 ani în urmă
Mulțumit de amabilitatea angajaților, mai ales a băieților care se ocupă de zona de biciclete. Prețurile produselor sunt ok.
Matilda Bercescu
Matilda Bercescu4 ani în urmă
Echipamente sportive, biciclete, trotinete electrice o varietate vastă !
Constanta Camelia Matei -Chiorpec
Constanta Camelia Matei -Chiorpec4 ani în urmă
Foarte bine!
Locații recomandate