/Prahova/Magazin de biciclete

Decathlon

Intrarea Blejoi 919, Ploiești 107070, România

Decathlon
Magazin de biciclete
4.4
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX79+9W Ploiești, România
+40 344 802 778
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Dan Stoica
Dan Stoica2 ani în urmă
Imi pare rau pentru aceasta stea. Nu am cum altfel, nu o meritati, dar nu pot sa scriu. In aceasta diminineata, cu test antigen negativ, cod QR emis, valabil, nu am fost lasat in magazin. Sunteti normali? Eu sunt sanatos, cu acte, VOI? PERSONALUL VOSTRU? Acelasi test mi-a permis accesul in DEDEMAN, AFI, CAREFOUR. Nu mai vreau sa aud de voi. FALIMENT USOR, DECATHLON PLOIESTI!
Marius FLP
Marius FLP2 ani în urmă
Dau doar 2 stele. Am cerut ajutorul unui angajat de acolo ptr un kimono. A spus ca se poate pe comanda online . Am ok, sa plasat comanda , am achitat produsul în magazin și surpriza . Am primit email în care spume ca data estimativa de livrare este 20.10.2021. Eram în data de 07.10.2021. Probabil îl aduc din Brazilia . Nu am sa mai fac comanda online la acest brand .
Nikolas Bistriceanu
Nikolas Bistriceanu2 ani în urmă
Femeia(era blonda) de la casa a uitat sa pune din achiziții la scanat asa ca a trebuit să mă întorc si cand am venit inapoi (după 2 saptamani)nu mai era nici un produs iar ca sa gasesc un angajat care sa se asigure ca nu mai este acel produs a trebuit să alerg tot magazinul ca stăteau toti la un loc de vorba si la biroul unde trebuiau să stea era gol
Nelly Irimia
Nelly Irimia2 ani în urmă
Foarte buna impresie. Am găsit destule articole care îmi îndeplineau criteriile ! Mi-ar plăcea ca oamenii sa fie mai ordonați și conștiincioși. Cu multă grijă față de semenii noștri, ne acordam noua înșine liniște.
Adrian Podina
Adrian Podina2 ani în urmă
Abia am reusit sa fac o factura la acest magazin. Fata de la receptie zicea ca nu poate sa faca facturi ca a primit dispozitie sa nu mai faca facturi si sa trimita clientii sa isi faca singuri factura la robotul de la intrare... aici coada...nimeni nu dezinfecta ecranul pe care apasa toata lumea...TOTI APASAU PE ACELASI ECRAN TACTIL FARA A FI DEZINFECTAT ....GROAZNIC.. AR TREBUI INTERZISE APARATELE ASTEA SI CASELE SELF SERVICE.....Nu vede nimeni?
Automate si case self in pandemie???!!!!
Eugen Pavelet
Eugen Pavelet2 ani în urmă
Multe produse, spatiu plăcut. Produse de toate calitățile, dar predomina cele de nivel scăzut sau mediu. Case de marcat multe și bine organizate.
Mihai Stoica
Mihai Stoica2 ani în urmă
Stația ultra fast din parcare este deconectata din sistem central 👎🏻
Dana Gava
Dana Gava2 ani în urmă
Puțin mai multă atenție în relația cu clienții! Personalul pare plictisit și neinteresat de întrebările clienților! În rest produse de calitate și prețuri pe măsură!
Locații recomandate