/Iasi/Magazin de biciclete

INTERSPORT IAȘI IULIUS

Iulius Mall, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Iași 700305, România

INTERSPORT IAȘI IULIUS
Magazin de biciclete
4.3
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J44+44 Iași, România
+40 232 742 769
intersport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
The Boogey Man
The Boogey Man2 ani în urmă
preturile si detaliile din magazin difera total fata de ce este online.
Alina - Maria Munteanu
Alina - Maria Munteanu2 ani în urmă
Pe 16.05.21 am cumpărat 1 pereche adidași Reebok, pt copil. Am mers în iulius mall pe 15.06.21 cu adidașii dezlipiti, angajata Nistor Elena ne a zis ca nu tb. Sa fie dezlipiți adidașii, ca legea nu i permite sa restituie banii sau schimbe produsul ca nu mai sunt în garanție. Ca l luna are mai multe zile și nu sunt în garanție. Rușine!!!
Ionut-Mihai Burlacu
Ionut-Mihai Burlacu5 ani în urmă
Un hipermarket foarte ok. Gasesti cam tot ce vrei la preturi bune. Singurul inconvenient este uneori traficul din zona și aglomerația din parcare. O alternativa ar fi Carrefour Era unde de obicei este mult mai liber ca la Felicia.
Damon Sketch
Damon Sketch5 ani în urmă
Mâncare proastă la zona de gastronomie. Servirea și mai proastă, în special din partea domnișoarei Simona de la acea zona. Pe lângă asta, în tot centrul comercial e un miros foarte urat, persistent, parca de plastic ars sau ceva de genul ăsta. Prețurile sunt destul de măricele în comparație cu alte hiper/supermarket-uri.

Dar cel mai mare punct negru merge la firma de securitate din magazin, care te obligă, bărbat fiind, să îți lași geanta/rucsacul/sacoșa la intrare. Asta nu se aplică și femeilor. Consider asta a fi o mare discriminare evidentă la adresa sexelor. În niciun hipermarket din țară nu există regula asta. Doar la Carrefour (nu știu dacă doar la Carrefour Felicia sau în general la orice Carrefour)... Așa că... Spor la cumpărături!
Alexandru Damian
Alexandru Damian5 ani în urmă
Variatia de magazine este destul de mica cu putine branduri cunoscute. Amplasarea nu este cea mai potrivita si in preajma sarbatorilor este foarte aglomerat, in special parcarea. Iesirea din parcarea centrului comercial se face pe 2 benzi si cand este foarte aglomerat se creeaza ambuteiaje datorate de nesincronizarea semafoarelor.
George Chelaru
George Chelaru5 ani în urmă
Un grad de împrăștiere a produselor incomod de mare, cu semnalizare modestă. Comenzile online au însă o problemă majoră: limitează cantitățile, funcție de greutate. De exemplu, două baxuri de apă minerală nu pot fi livrate decât în magazin (!?). Și atunci, de ce mai avem aplicație online?
Lucian Tanasa
Lucian Tanasa6 ani în urmă
Gama diversificata cu prețuri avantajoase la o gama de produse, in inconvenient este ieșirea din parcare, la sfârșit de săptămâna și la orele de vârf stai destul de mult la coada. Un alt plus este ora destul de târzie la care se Închide și ai posibilatea de a merge mai târziu la cumpărături pe ultima suta de metri
Cosmina Doroftei
Cosmina Doroftei6 ani în urmă
Un complex de magazine bine structurat, cu magazine de haine, de incaltaminte, farmacii, parfumerii, curatatorie, loc de joaca copii, BRD, Media Galaxy, hipermarket, parcare foarte mare. De cand s-a deschis, acum 11-12 ani, se mentine in topul preferintelor mele pentru cumparaturi.
Locații recomandate