/Iasi/Magazin de biciclete

Sportisimo

Centrul Comercial Era, Șoseaua Păcurari nr. 121, Iași 700522, România

Sportisimo
Magazin de biciclete
4.2
220 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5G87+RJ Iași, România
+40 736 607 225
sportisimo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Daniela Obreja Răducănescu
Daniela Obreja Răducănescu2 ani în urmă
Geaca cumpărată este exact ca in descriere. Foarte mulțumită de produs!
Clubber (Dj Carbkilla)
Clubber (Dj Carbkilla)2 ani în urmă
Găsești ce cauți dar jegul de pe băncuțele de probă mi-a dat cu greață. Sorry daca am fost prea dur dar unele lucruri de genul asta chiar nu trebuie lăsate cu vederea.
Daniel Negruta
Daniel Negruta2 ani în urmă
magazin mai lipsit de profesionalism rar mi-a fost dat sa vad, pe langa faptul ca cel de la paza n-are mai mult de 2 clase primare si nu stie nici macar sa zica un "buna ziua" de curtoazie...ca sa nu mai zic ca treci pe langa el ca pe langa un cos de gunoi indiferent cat de mult urla sa-ti lasi rucsacul la usa. angajatii stau si se uita la tine de parca te-ar plati ei sa le cumperi marfa, care apropo calitativ e sub ridicol, 2 fase pentru sport care s-au rupt la prima purtare...
mizerie de magazin si angajati.
Ion Capatina
Ion Capatina2 ani în urmă
Nu aș da nici măcar o stea dacă ar fi posiibl.. cel mai neplăcut personal din viața mea, imediat cum intri in magazin te verifica cu coada ochiului câte un "consultant", nu cumva să le furi produsele lor de toată jena. Mai bine merg desculț decât să mai intru la ei
Cristian Cojocaru
Cristian Cojocaru2 ani în urmă
portarul nu te lasa sa intri in magazin fara sa lasi la intrare plase sau rucsac. daca vreti sa fiți luati in serios, instalați sisteme anti-furt in magazin sau puneți cutii securizate pentru clienti, ca daca mi se fura bunul pe care il las la intrare, nu o sa răspundeți pentru el. pana atunci, ati mai pierdut un client.
Cristian Grigoras
Cristian Grigoras2 ani în urmă
Foarte multe modele de pe site sunt doar cu cumparare online. In magazinul fizic sunt putine modele si, in general, cele mai accesibile. Cum poti cumpara o pereche de pantofi sport mai scumpi daca nu ai posibilitatea de a-i vedea si de a-i proba?????
Valeri SRobotic
Valeri SRobotic3 ani în urmă
👎👎👎
Nici o stea nu merită!
Am intrat în magazin cu sacoşa în mână (aveam lucruri personale în ea), la care paznicul îmi zice că ,,trebuie,, să lăs sacoşa la intrare, dar la intrare nu sunt cutii de păstrare la cheie.

Am refuzat deoarece mi sa furat odată lucru personal din alt magazin, la care administraţia magazinului mi-au spus că ei nu poartă răspundere de bunurile mele.

Revenim
După ce am refuzat, doamna de la casă mi-a zis că ea va avea grijă de ele (asta e magazin serios 🤦‍♂️), am refuzat, la care paznicul îmi zice că ma verifica la ieşire (cu ce drept???) Lasă să se uite pe cameri video. Nu sunt dator nimănui să arăt ce am în buzunarul meu.

RUŞINE DE AŞA MAGAZIN👎👎👎👎👎
Stefan Stefan
Stefan Stefan4 ani în urmă
Singura problemă este paznicul care este cam zelos.
Gamă destul de mare de încălțăminte și îmbrăcăminte sport, putine echipamente.
Locații recomandate