/Iasi/Magazin de biciclete

Bike Mania Iaşi

DN24, Iași, România

Bike Mania Iaşi
Magazin de biciclete
4.4
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JP4+VM Iași, România
+40 332 803 436
bike-mania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
David Pricop
David Pricop2 ani în urmă
Nu respecta programul, spun că în timpul săptămânii închid la 18:30 și ei închid la 5! Un magazin la care sa nu mergi
George Vasilache
George Vasilache2 ani în urmă
Domnul pe care l-am întâlnit acolo mi-a dat sfaturi utile și a fost foarte de treabă.
Octav Ciobotaru
Octav Ciobotaru3 ani în urmă
Dus bicicleta pentru o mica revizie si reparat/inclocuire placute frana hidraulica spate. Frana nu s-a reparat, in plus m-au lasat fara o coronita la cuveta ghidon. Mi-au dat bicicleta cu joc in axul ghidonului si cu frana stricata cu sugestie de inlocuire.

Mers in alta parte unde am "reparat" frana - mi-au schimbat placutele spate care erau consumate si au aerisit corespunzator circuitul. In plus mi-au reparat si ghidonul. Nota de plata 125 ron!
Averitai Valentin
Averitai Valentin3 ani în urmă
Stiam ca e un magazin bun de cand mi-am luat o Olympia de la ei acum cativa ani, azi insa sun la ei sa ii intreb daca au 2 CUTII DE CARTON ramase de la biciclete de care nu mai au nevoie, ca am de trimis 2 bicle pana la București si cautam sa le ambalez. Tipul de acolo imi zice ca da, are. Bun, zic ca vin sa le iau, conduc pana acolo, ajung la magazin, scoate ala 2 cutii de prin spate (avea vreo 4) si cand sa le iau, scot 10 lei si zic mersi, uite de-o cafea, la care domnul de la Bike Mania, no... MACAR 50 lei. Pai daca vrei bani pentru niste cartoane de care n-ai nevoie spune-mi la telefon ca asa sta treaba, ca nu mai veneam ca daca voiam sa cumpar carton ma duceam in Leroy, unde de altfel m-am si dus. Am plecat dezgustat de foamea la care s-a ajuns.
Burlacu Cornelia
Burlacu Cornelia3 ani în urmă
Nu e prima oara când merg la Bike Mania sa imi fac revizia bicicletei. Chiar daca anul acesta am gasit alta echipa, este cert ca fac treaba buna, rapid, au preturi corecte si sunt foarte serviabili.
Alexandru Bujenita
Alexandru Bujenita3 ani în urmă
1. preturile se discuta ca la talcioc (variaza de la 1 leu la 100, in functie de culoarea sepcii probabil) 2. meseriasul are 3 viteze (incet, incetisor si lasa-ma sa te las) 3. punctualitatea, (o lasi acum si o iei cand o fi). Aveau un baiat foarte amabil si implicat inainte, cred ca a plecat, si odata cu el si calitatea serviciilor de la Bike Mânia
Rares Baciu
Rares Baciu2 ani în urmă
Nu recomand magaziunul! Am fost la el si avea pe usa un afis cu inchis deschidem la ora 18:30, eu am fost la ora 14:00! Pentru seful magazinului un mesaj: de ce nu respectati orele de deschidere si inchidere?! Remediati va rog problema! Multumesc!😡
Razvan Cio
Razvan Cio2 ani în urmă
Am fost pentru o servisare la ei, si am solicitat schimbarea discului de frână, plăcuțelor, dacă era cazul si aerisirea franelor.
De asemenea am solicitat si curățarea foilor, pinioanelor și lantului si o ungere a acestora.
A doua zi am luat bicicleta, avea discul schimbat, dar iarba prinsă la foi, tot singur mi-am scos-o. Acum, nu stiu uleiul nou pe care l-au pus daca avea nisip din fabrica sau e o tehnologie nouă mie.
Am făcut media steluțelor intre piese/magazin si service.
Locații recomandate