/Iasi/Magazin de biciclete

Decathlon

ERA Shopping Center, Șoseaua Păcurari nr. 121, Iași 700545, România

Decathlon
Magazin de biciclete
4.6
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5G96+C6 Iași, România
+40 232 206 100
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Razvan olaru
Razvan olaru2 ani în urmă
Indiferent de sezon, când cererea e mare, nu fac fata cu aprovizionarea și stocurile.
Anii trecuți era mult mai bine, înțelegem că e problema cu marfa la nivel mondial dar se pot pregăti mai bine
Alin
Alin2 ani în urmă
(Review pentru magazinul online)

Produse bune, serviciu clienti praf.
Am comandat un home gym care vine impachetat in 3 cutii din care am primit doar una. Restul se pare ca au disparut si de 3 zile nimeni nu imi poate da un raspuns clar. Mereu sun si primesc acelasi raspuns: "O sa se rezolve in cursul zilei de astazi" si uite asa astept cu banii dati si un produs incomplet.
Andrei Chira
Andrei Chira2 ani în urmă
Am comandat online câteva articole,au venit în ziua "promisă",deci e ok. Doar că termenul de livrare a fost de 14 zile,ele fiind în stoc în România (mi se pare cam lungă așteptarea în aceste condiții)
Daniel Spirea
Daniel Spirea2 ani în urmă
Dragă conducere Decathlon România...

Astăzi, 20.11.2021, am mers împreună cu iubita la cumpărături. Am decis să intrăm și la Decathlon (Iași), fiind în drumul nostru, magazin în care de-a lungul anilor am vărsat multe mii (poate chiar zeci de mii) de lei. Ajunși la intrare ne întâmpină domnul gardian/paznic pentru scanarea certificatului verde. Toate bune la mine, vaccinat cu două doze Pfizer. Iubita vaccinată cu o singură doză, în urmă cu fix o lună, este oprită la intrare. Explic situația (am descoperit o afecțiune medicală între prima și a doua doză care o oprește temporar de la administrarea celei de-a doua doze). Omul nu și nu. Prezint dovada medicală (dovadă folosită și în alte locuri gen mall, hipermarket, etc cu succes), el, bineînțeles, nu și nu. Cer să discutăm cu managerul de magazin. Moment în care atitudinea "domnului" gardian s-a schimbat, devenind deranjat de impertinența cererii mele. Se preface că sună pe cineva. Minutele trec. Văzând că nu ne lăsăm plecați, apelează la ajutorul altui omuleț care se ocupa cu scanarea certificatului, mai tinerel și mai cu vorbele la el, care încearcă din nou să ne explice că "dom'le, așa e regula". Inutile toate explicațiile noastre, el nu și nu. Să fie treaba treabă, lângă noi un alt cuplu cu o situație și mai "amuzantă". Cetățeni străini, veniți din țări care au mai văzut și apă caldă, trecuți prin vamă cu teste negative (valabile). Doar că ce să vezi, regulamentul Decathlon nu permite accesul persoanelor testate negativ (repet, valabil), că de, în România mai poți intra, testat fiind, dar în Decathlon, nu. Am plecat ulterior împreună spre mașinile lăsate în parcare.
Păi bine măi conducere Decathlon! Ce te face pe tine să crezi că m-am hotărât eu, sau celălalt cuplu, să facem mare fraudă intrând în magazinul tău? Ok, eu pot înțelege, regula e regulă (fie ea și absurdă), dar oleacă de înțelegere (ca să nu zic minte) nu ar strica, ba din contră. Că de, și d-asta am ales unii dintre noi să ne vaccinăm (pe lângă faptul că vrem să fim noi și cei de lângă noi în siguranță), să avem acces pe unde ăia nevaccinați și anatema nu au (vai mama lor). Și să mai vărsăm niște cașcaval în casele voastre de marcat (care, apropo, mereu sunt aglomerate și prea puține disponibile, gen 2 din 8).
Acum câțiva ani am lăsat un review de 5 stele. Acum, după minunăția asta de experiență, l-am scăzut la 1 stea, că mai puține nu se poate, că de, nu am putut avea acces la produse, să las un review strict pentru ce interesează pe client, anume marfa pe care o comercializezi. E trist că vin oameni pe la noi prin țărișoară și se confruntă cu semeni de-ai lor lipsiți de capacitatea de a înțelege niste principii simple și de bun simț. Eu m-am lecuit, a fost ultima dată când mai încerc să vă calc pragul prăvăliei, doar așa, din principiu. Și poți fi sigur că vor fi și alții în situația mea sau a cuplului mai sus amintit, asta daca nu citește vreun angajat acest review și ți-l aduce și ție la cunoștință, să simți și tu pulsul problemelor reale, nu al celor online (că de, ni s-au spus și asta, că "de ce vrem noi neapărat să intrăm în magazin când putem comanda online, de acasă").
Sănătate să avem, că de restul...Doamne ajută!
Irina Ha
Irina Ha2 ani în urmă
Am venit din Chișinău in Iasi cu prietana care a visat să cumpere încălțăminte pentru copil în Decathlon. Avea PCR test făcut 30 de ore înainte și nu sa permis întrarea în magazin, cerând certificat de Vaccinare! Oare nu e descriminare??? Paza la intrare a spus că este politica companiei!
Rares Baciu
Rares Baciu2 ani în urmă
Forte bun am gasit ce trebuie, si baieti de acolo sau oferit fiarte sa fie amabili si mau ajutat cu bicicleta pe care am achizitionato anul trecut!😍
Sergiu Răciulă
Sergiu Răciulă2 ani în urmă
Am găsit ceea ce aveam nevoie cu ajutorul angajaților amabili, care mi-au și explicat și arătat cum să utilizez produsele.
Mulțumesc frumos!
Tatiana Balan
Tatiana Balan2 ani în urmă
Eram cu test de 72 valabil și nu am fost lăsată sa întru! Sunt slab pregătiți în acest sens!
Locații recomandate